sen şunlara bakma düşüncelerin süper
Kim diss atıyor bana.
sen şunlara bakma düşüncelerin süper
vadideki ivanov değilmi bu gemide ölmüştüŞener Şen olmaz dedim, E.K. deyince aklıma Ercan Kesal geldi ama çıka çıka figüran adamın biri çıktı resmen hayal kırıklığına uğradım
Asıl sana bakmasın pamuk prensesin annesi seni@sokak sanati
Bence de fake, yine dinleme olayı olur ve baskın sırasında yakalanmasın diyeFake bu Akın Işık
Celal baba akını bildiğini öğrendi polislerin şu durumda gerçek akınla bulusmaz son sahnede bir ters köseyle gerçek akın ışığı göstericekler sanırımBence de fake, yine dinleme olayı olur ve baskın sırasında yakalanmasın diyeBence senarist burdan yürüsün
Yine bir oyunlar dönüyor.Bence de fake, yine dinleme olayı olur ve baskın sırasında yakalanmasın diyeBence senarist burdan yürüsün
Dudakları ve gözlerini ben alırım.alt dudağI nekadar iğrenç duruyor dışarıya çıkmış dil gibi ıyyyy
miden bulanmayacakmı görünce bile midem bulanıyorDudakları ve gözlerini ben alırım.
Bir yorumsuz kaldım bir ikilemde ne yazayım şimdi ben.miden bulanmayacakmı görünce bile midem bulanıyor
hadi oradan be sende onları etkim altına alıyorum benBu arada Bensu Soral'ın neresi çirkin arkadaşlar yapmayın hadi @Çiğdem- 'i anladık kıskançlıktan öyle diyor da erkeklere ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?