Show İçerde - Dizi Yorumları

Harika bir bölümdü, özellikle son yarım saati nefes kesiciydi, soluksuz izledim.

Necip'in Yusuf Müdür çıkması, Melek'in Sarp'tan şüphelenmesi, Eylem'in, Mert'in Sarp'ı vurduğunu öğrenmesi bölümün öne çıkan olaylarıydı.

Sarp Celal'in karısıyla da yakınlaşmaya başladı resmen ateşle oynuyor bu çocuk hayırlısı bakalım.
Yusuf Müdür'ü de şiddetle kınıyoruz, adam tt oldu zaten yediği küfürler sayesinde.

Dizinin kurgusu gerçekten çok sağlam, inşallah bir sezonda bitirmezler ya.

Bu bölüme oyunculuk olarak damgasını vuran isim Çağatay Ulusoy'du kesinlikle, gittikçe üzerine koymaya devam ediyor.

Gelecek bölümü bekliyoruz merakla.

Güzel bölümdü. Zaten dediğim gibi şuan güncel yayınlanan en kaliteli iş kesin bir şekilde. Hem internet hem televizyon izlenme oranlarıyla da yılın dizisi olma potansiyeli çok yüksek. Oyunculuklar, senaryo, müzikler, çekim kalitesi, kurgusu bir çok şeyi iyi yaparak çok iyi iş çıkarıyorlar.

Dizinin daha az tahmin edilebilir olması lazım. Müdür olayını ben de anladım çatıda adresi verirken, Sarp'a sarılırken. Tabi bunu yapmasının altındaki sebep de anlaşılabilir. Adamın amacı geçmişte buna yapılanların hesabını Celal'e ödetmek sonuçta. Bu işin de ara işlere dalmadan bir an önce çözülmesini istiyor. Ha Umut hakkında bilgisi en fazla yaşadığını bilmesidir ve küçükken kime teslim edildiğidir. Arada görüyorum diyerek bilmeden de olsa iyice ironik bir durum oluştu, o da küçük bir detay olarak ayrı bi hoşuma gitti.

Kadroda bir çok parlamaya müsait oyuncu var zaten. Bu bölüm Çağatay iyice çıtayı yukarılara çıkardı. Ama genel olarak oyunculukta sırıtan olduğunu düşünmüyorum. Yine hepsi belirli çıtanın üstünde oynar arada bölüm bölüm böyle parlayanlar çıkar. Hikaye ilerledikçe yüzleşmeler oldukça çok daha üst performanslar görürüz elbet.

Daha yeni müzikler de olabilir tabi. Toygar Işıklı bu işi iyi yapıyor. Ezel müziği bir yana onun yanına yaklaşamaz tabi hiç bir dizi Toygar'ın yaptığı en azından. Ama burda da güzel müzikler var. Bölümler ilerledikçe çeşitlilik artarsa tadından yenmez. Bakalım ilerleyen bölümleri beklemeye ve izlemeye devam edeceğiz.

Dizi kendini bitirdi benim gözümde

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şakaydı dimi tahminin
@pompy'cilik gibisinden
Yoksa sen de biliyorsun insanların ilgisini/sempatisini çeksin diye konulmuş figuran oldugunu

25 dk türk dizilerinin 2 saat oldugunu düşündüğümüzde makul süre

Biz sizden erken bittik
İçerde bittiğinde kırgınların 1.43sn geri dönüş reklamı vardı
biliyorum uçurum sahnesinin çekimini merak etmiş ama göremedim. Kız coktan düşmüş

Çok iyi bir bölüm oldu
özellikle sonlara doğru dizi müthişti
sarpkardeşini tamda buldu derken bu işin altından Yusuf müdürün çıkması ortalığı karıştırdı
Mert ile kebapçının arası biraz açılsada düzeltecektir,öbür yandan melek sarpın içerden başkasının adamı olduğu şüphesine kapıldı artık
çünkü misafirin geleceğini onlardan başka birde sarp biliyordu
bölüm sonunda son 25 dakikada ayrıca müthişti
bakalım sonraki bölüm nasıl olacak

İçinde bulunduğum buhranlı dönemden ötürü baya diziler-filmler birikti. İçerde de onlardan birisi. Haftaya kadar yeni bölüme yetişirim izleyecek 3 bölüm var

Bu bölüm Çağatay iyi geldi gözüme oyunculuk olarak. 5+ verdim.

Tabiki şaka

Valla istediğiniz kadar laf edin bir Kırgın Çiçekler edemeyeceksiniz
Hahaha 2.bölümden 2sezonluk kırgınları geçtik kalite tesadüf değildir denizz

Hahaha 2.bölümden 2sezonluk kırgınları geçtik kalite tesadüf değildir denizz

Kendin söylüyorsun 2 sezonluk diye senaryo anlamında artık biraz daha yavaşlayan bir dönemdeyiz ancak hala da 6,5 Reyting bandında devam ediyoruz
55.bölüme geçiş yapacağız yani.
DHa hala Kırgın Çiçekler'in rekorunu kıramadınız ama söyleyeyim biz 10,45 almıştık

Özetimizi geçin sonra görüşürüz
Haftaya Babam ve Ailesi'ne geçilince tarafsız yorumlarını bekliyoruz
Totaliniz hala çok düşük bu da genele hala hitap edemediğinizi gösterir

Dram seven teyzeler hedeflenen izleyici kitlemiz değil, biz daha genç ve dinamik kitlelere hitap ediyoruz

Konusunu açda görelim yahu