Show İçerde - Dizi Yorumları

Teyzemdeyim.. Teyzemin ergen torunu diziyi izliyor.. Ben diziye bakmıyordum onu izliyoedum çocuk kendinden geçti demek öpüşme sahnesi varmış)))
1 saatdir özel mesajtan konuşuyoruz, gayet düzgün efendi adamlığı bir kenara bırakıp hemen burada niye laf sokmaya başlıyorsun?

1 saatdir özel mesajtan konuşuyoruz, gayet düzgün efendi adamlığı bir kenara bırakıp hemen niye laf sokmaya başlıyorsun?
Laf sokma değil vallahi yaşadığımı anlatıyorum.. Ergen toruna öpüşme sahnesi niye izliyon dedi teyzem opusmediler geri çekildiler dedi))

Laf sokma değil vallahi yaşadığımı anlatıyorum.. Ergen toruna öpüşme sahnesi niye izliyon dedi teyzem opusmediler geri çekildiler dedi))
Öpüşme sahnesinin nesi var, senaryonun gereği yerine getiriliyorsa? He tabii bunu reyting için zırt pırt koyanlarda yok değil.

Her neyse, sen diziyi beğendin mi onu soracaktım? Sen genellikle benim izlediğim dizilere çamur atıyorsun, bunun için ne yazacaksın merak ediyorum.

Diziyi azar azar zaman buldukça izliyorum netten @Forumdash bilgin olsun. Sen izle dedin diye.

Bölümün başından beri çok sıkılıyorum. Kesinlikle kötü bir dizi değil ama bana göre de değilmiş.

Bu arada @denizz19'a söyleyince pek bir sevindi bırakacağım diye.

Ergen iştee heyecanlandı ona göre büyük olay)))

Diziye gelirsek ilk bölüm konusuna yazmsitim dizinin kadrosu hikayenin altında ama aksiyon sahneleri ilk bölüm çok iyiydi bu dizinin en büyük şansı da bu aksiyon sahnelei eğer hikayesi yeteri kadar sağlam olsaydı yılın dizisi olurdu.. Ama bu rakipsizlikte başa guresecegi kesin.. Kırgın çiçeklerin senaryosunun tükenmesi yerinde saymasıyla içerde birinciliği bu sene bırakamaz

Geçen hafta "4 kuşak reklamını vererek rakibinden korkmadığını gösteren" Kırgınlar bu hafta reklamsız gidiyormuş.
@denizz19 @xemrexxx @Forumdash

Kırgın Çiçeklere geçecekmiş @Aserat yoksa senaryosunu okumama tehditi yaptım
Hiç de öyle bir şey konuştuğumuzu hatırlamıyorum. Yani Twitter'daki konuşmaları getirip herkese gösteririm, Kırgınlar'ı izlemem mümkün değil.