Show İçerde - Dizi Yorumları

Öyle aslında haklısın ama izleme fırsatım olmadığı için şu anlık tekrarını izliyorum öbür bölümlerde umarım izleyebilirim ama şu anlık TV'den çok az bakabiliyorum tekrarını netten izleyeceğim

normal diziler olsa neysede ters köşeli dizileri kaçırmamak lazım çünkü bir olay olur sen izleyemeden yorumda videosunu yorumunu görürsün tüm bölüm keyfin kaçar

normal diziler olsa neysede ters köşeli dizileri kaçırmamak lazım çünkü bir olay olur sen izleyemeden yorumda videosunu yorumunu görürsün tüm bölüm keyfin kaçar
çok haklısın ama TV'de bizimkiler başka dizi izledikleri için şu anlık tekrarını izliyorum
önümüzdeki bölümler umarım TV'de izlerim

Ama bu diziyi bırakmam netten baksamda diziyi takipteyim Aras dizide ayrıca Çağatayda var diziyi bırakmam

Sarp'ın "Silah boş" dediği sahnenin çok benzeri Poyraz Karayel'de vardı.

Poyraz Karayel kalitesini burada da belli etti.

Sarp Mert'in kaçması için kendini vurdu ama büyük şok oldu 😱

Oha o nasıl sondu resmen Sarpın kardeşlik duyguları kabardı

Dizinin sonu çok iyi bitmiş
ilk fırsatta bu bölümü izleyeceğim

Türkiye standartların cok üzerinde bir dizi.. umarım böyle devam eder... prison break'den sonra ilk defa bir diziyi böylesine soluksuz soluksuz izliyorum... bu diziyi izleyip kötü diyeni bulamazsınız...

Bence yine perşembe olur ama FOX'un 1-2 haftalık tanıtımlarla dizi başlattığını düşünürsek pazartesi daha olası gibi. Kaldı ki onu izlesem de sıkıntıdan patlarım herhalde.
perşembe totalden vurucak bence fox bir fırtına tuttu bizi ve cesur ve güzel gelecek ne de olsa
o yüzden pastel filmin dizisi gelebilir

Kuzeycilerin tepkisini çekmiş baya.

Bölüme gelirsek tek kelimeyle harikaydı, soluksuz izledim yine.
İlk bölümden de iyi bir bölümdü.

Aras bu bölüm baya iyiydi, mimiklerini çok iyi kullanıyor gerçekten. Çağatay'dan iyi oynuyor aslında ama Çağatay kadar star ışığı yok işte.

İlk bölümün son sahnesi gibi bu bölümün son sahnesi de nefesleri kesti. Mert, Sarp'ı kıskanıp işi bozmasının bedelini az daha canıyla ödeyecekti.
Celal Davut'a niye söylememiş ki Mert'in içerde olduğunu
Sarp Mert'i kurtarmak pahasına kendi omzuna sıktı, bakalım Mert, Sarp konusunda pişmanlık yaşayacak mı

Şu flashback sahneleri beni duygulandırıyor baya.
Umut'u oynayan çocuk çok tatlı, duvardan atlama sahnesinde gözlerim doldu. ss

Rıza Kocaoğlu da Ezel'deki Temmuz'un yeni versiyonuyla gelmiş karşımıza.
Çok iyi oyuncu tabii baya renk kattı diziye, Davut'un Melek'e aşık çıkması da Sarp'ın işini zorlaştıracak

Dizinin tek zayıf noktası başrol bayanlar işte, Bensu bu bölüm biraz daha iyiydi ama yine de yetersiz, neyse ki kadın dizisi değil de sırıtmıyorlar fazla.

Gelecek bölümü merakla bekliyoruz.

Sarp'ın "Silah boş" dediği sahnenin çok benzeri Poyraz Karayel'de vardı.

Poyraz Karayel kalitesini burada da belli etti.

Sarp Mert'in kaçması için kendini vurdu ama büyük şok oldu 😱

@Tolstoyevski 'nin benim albümünde bu hafta yariştiği muhteşem şarkı
@Çiğdem- @xemrexxx

Oha o nasıl sondu resmen Sarpın kardeşlik duyguları kabardı

sarpta polislerden sonucta mertide kendielrinden sanıyor

aa yalnız rıza kocaoğlu döktürdü bu adam rolunu çok iyi oynuyor o duygusuz bakışları
@Forumdash 😱

alıntıladığım arkdaşların evlerinden koku yükseliyor şu an yaklaşmayın sakın
@Aserat @Yiğitt @denizz19
https://twitter.com/x/status/780494085236883457