Show İçerde - Dizi Yorumları

Aras çok daha iyi katılıyorum:)
1.bölümde az sahnesi vardı ama 2.bölümde tam anlamıyla döktürüyor vlla daha profosyonel oynuyor aras piskopat havalarıda gayet yerinde ama çağatayı bu bölüm çok kötü buldum bukadar abartılı oynamaya gerek yok :F

rıza kocaoğluda gözüme girdi şuan @Forumdash :A

1.bölümde az sahnesi vardı ama 2.bölümde tam anlamıyla döktürüyor vlla daha profosyonel oynuyor aras piskopat havalarıda gayet yerinde ama çağatayı bu bölüm çok kötü buldum bukadar abartılı oynamaya gerek yok :F

rıza kocaoğlud gözüme girdi şun @Forumdash :A
Dedim gıcık oldu diye:A Rıza ay yapımda hep döktürüyor :A Cuk diye rolleri dağıtıyoruz maşallah :F @xemrexxx laf atsın bize:F

@Çiğdem- daha önce karadayıda oynayan adamın burdaki rolünü anlamadım (b)
Çağatayı nerden tanıyoda çağırıyor mesela :)

rıza kocaoğluda gözüme girdi şuan @Forumdash :A
Çağatay ilk bölümde bazı sahneleri iyiydi ama nedendir bilmiyorum bazı sahnelerinde bende fazla beğenmedim.yeni bölümünü izleyemedim ama izleyince detaylı yorumlarım ama senin yorumuna göre yine fazla olmamış:) arasa gelince arasın oyunculuğu daima iyi olmuştur bencede bu bölümdede iyi oynamıştır:)

Çağatay ilk bölümde bazı sahneleri iyiydi ama nedendir bilmiyorum bazı sahnelerinde bende fazla beğenmedim.yeni bölümünü izleyemedim ama izleyince detaylı yorumlarım ama senin yorumuna göre yine fazla olmamış:) arasa gelince arasın oyunculuğu daima iyi olmuştur bencede bu bölümdede iyi oynamıştır:)
aaaa bu dizi izlenmezmi be 3.bölüme güncele yakala ilk terciğin olsun aras çağatay tüm adamalrın burada sen daha ne yapıyorsun bu ters köşeleri canlı izle kaçırma :A

Poyraz'ın seni bu kadar çatlattığını bilmiyordum. :A
ertuğrulumun rakibi sonucta gerçi rakipte olamıyor ama olsun .A