Aras çok daha iyi katılıyorumçağatayı sevmiyordumda yine ısınamadım çok abartılı oynuyor aras bulut bu bölümde döktürüyor bence abartısız yerinde bir oyunculuğu var
Aras çok daha iyi katılıyorumçağatayı sevmiyordumda yine ısınamadım çok abartılı oynuyor aras bulut bu bölümde döktürüyor bence abartısız yerinde bir oyunculuğu var
Boş boş konuşsun o geçen hafta da öyle diyordu. Kırgın Çiçekler'in bu bölümü bomba@denizz19 come here
Acuminati kaliteden ne anlar
1.bölümde az sahnesi vardı ama 2.bölümde tam anlamıyla döktürüyor vlla daha profosyonel oynuyor aras piskopat havalarıda gayet yerinde ama çağatayı bu bölüm çok kötü buldum bukadar abartılı oynamaya gerek yokAras çok daha iyi katılıyorum
Biz poyraz karayel izleyen kaliteli insanlariz @Çiğdem- le @Forumdash kaliteli mafya dizisi bulduklarini sansinSıkılıyorum bölümü izlerken.
Yani 3. bölüme de şans vermeyi planlıyordum ama bırakma ihtimalim yüksek gibi.Biz poyraz karayel izleyen kaliteli insanlariz @Çiğdem- le @Forumdash kaliteli mafya dizisi bulduklarini sansin
poyrazmı kaldı ortada bee kertenkele , rengarenk gibi kadrosu dağıldı isim bile değiştirebilirBiz poyraz karayel izleyen kaliteli insanlariz @Çiğdem- le @Forumdash kaliteli mafya dizisi bulduklarini sansin
Dedim gıcık oldu diye Rıza ay yapımda hep döktürüyor Cuk diye rolleri dağıtıyoruz maşallah @xemrexxx laf atsın bize1.bölümde az sahnesi vardı ama 2.bölümde tam anlamıyla döktürüyor vlla daha profosyonel oynuyor aras piskopat havalarıda gayet yerinde ama çağatayı bu bölüm çok kötü buldum bukadar abartılı oynamaya gerek yok
rıza kocaoğlud gözüme girdi şun @Forumdash
Pazartesiye kösem sultan nurgül yesilçay han hazretleri gelecek zatenYani 3. bölüme de şans vermeyi planlıyordum ama bırakma ihtimalim yüksek gibi.
Senin kafani gözünü dağitirimpoyrazmı kaldı ortada bee kertenkele , rengarenk gibi kadrosu dağıldı isim bile değiştirebilir
bölüm bomba vlla boş sahnesi olmadan geçirdik @Forumdash@Çiğdem- daha önce karadayıda oynayan adamın burdaki rolünü anlamadım
Çağatayı nerden tanıyoda çağırıyor mesela
Bence yine perşembe olur ama FOX'un 1-2 haftalık tanıtımlarla dizi başlattığını düşünürsek pazartesi daha olası gibi. Kaldı ki onu izlesem de sıkıntıdan patlarım herhalde.Pazartesiye kösem sultan nurgül yesilçay han hazretleri gelecek zaten
Çağatay ilk bölümde bazı sahneleri iyiydi ama nedendir bilmiyorum bazı sahnelerinde bende fazla beğenmedim.yeni bölümünü izleyemedim ama izleyince detaylı yorumlarım ama senin yorumuna göre yine fazla olmamış arasa gelince arasın oyunculuğu daima iyi olmuştur bencede bu bölümdede iyi oynamıştır1.bölümde az sahnesi vardı ama 2.bölümde tam anlamıyla döktürüyor vlla daha profosyonel oynuyor aras piskopat havalarıda gayet yerinde ama çağatayı bu bölüm çok kötü buldum bukadar abartılı oynamaya gerek yok
rıza kocaoğluda gözüme girdi şuan @Forumdash
Poyraz'ın seni bu kadar çatlattığını bilmiyordum.poyrazmı kaldı ortada bee kertenkele , rengarenk gibi kadrosu dağıldı isim bile değiştirebilir
aaaa bu dizi izlenmezmi be 3.bölüme güncele yakala ilk terciğin olsun aras çağatay tüm adamalrın burada sen daha ne yapıyorsun bu ters köşeleri canlı izle kaçırmaÇağatay ilk bölümde bazı sahneleri iyiydi ama nedendir bilmiyorum bazı sahnelerinde bende fazla beğenmedim.yeni bölümünü izleyemedim ama izleyince detaylı yorumlarım ama senin yorumuna göre yine fazla olmamış arasa gelince arasın oyunculuğu daima iyi olmuştur bencede bu bölümdede iyi oynamıştır
ertuğrulumun rakibi sonucta gerçi rakipte olamıyor ama olsun .APoyraz'ın seni bu kadar çatlattığını bilmiyordum.
Amma dolmuşsun sen de.aaaa bu dizi izlenmezmi be 3.bölüme güncele yakala ilk terciğin olsun aras çağatay tüm adamalrın burada sen daha ne yapıyorsun bu ters köşeleri canlı izle kaçırma
ertuğrulumun rakibi sonucta gerçi rakipte olamıyor ama olsun .A
hep söylediğimiz şeyler bee zaten her hafta reyting tablosunda söylüyordukAmma dolmuşsun sen de.