çağatayı sevmiyordumda yine ısınamadım çok abartılı oynuyor aras bulut bu bölümde döktürüyor bence abartısız yerinde bir oyunculuğu varÇağatay da döktürüyorCelal muazzam demeye gerek yok. Minik görünse yetiyorŞahane bi bölüm
çağatayı sevmiyordumda yine ısınamadım çok abartılı oynuyor aras bulut bu bölümde döktürüyor bence abartısız yerinde bir oyunculuğu varÇağatay da döktürüyorCelal muazzam demeye gerek yok. Minik görünse yetiyorŞahane bi bölüm
Sen zaten kötüleri seviyorsun o netçağatayı sevmiyordumda yine ısınamadım çok abartılı oynuyor aras bulut bu bölümde döktürüyor bence abartısız yerinde bir oyunculuğu var
gitti ayoll ama o shnenin yıldızı celal babaydı çağatay bu bölümde dökülüyor o ne biçim mimik kullanımı öyleSen zaten kötüleri seviyorsun o netSilahlı sahne bile hoşuna gitmediyse bişey demiyorum
Aras az sonra delirip lokantayı yakacakgitti ayoll ama o shnenin yıldızı celal babaydı çağatay bu bölümde dökülüyor o ne biçim mimik kullanımı öyle
rasıda sevmiyordum ama bu diziyle gözüme giricek belli
Çağatay da döktürüyorCelal muazzam demeye gerek yok. Minik görünse yetiyorŞahane bi bölüm
Baby face mafya mi olurbundan iyisi ansıl olucaktı bee boş sahnesi yok
çağatay abartılı oynuyor ama aras bulut bu diziyle patlama yapacak gibi @turkuazz
mert o adamı yola getiricek bence bakalım neler yapacak celal babaya söyler belki
sen hayatında ne zaman mafya aksiyon dizisi izledin bee git bülent inalı izleBaby face mafya mi olurbir test sahnesi iyiydi
Kıllı felli adamlar mafya olacak diye kaide mi varBaby face mafya mi olurbir test sahnesi iyiydi
Tabiki de Celale söyleyecek yoksa ne özelliği varmert o adamı yola getiricek bence bakalım neler yapacak celal babaya söyler belki
sen hayatında ne zaman mafya aksiyon dizisi izledin bee git bülent inalı izle
Baby face mafya mi olurbir test sahnesi iyiydi
Çıtır mafyalar da vardır ulan o bad boylar mesela mafyalar yaniKıllı felli adamlar mafya olacak diye kaide mi varKaldı ki mafya değil, çökertecek adam rölünde
Tabiki de Celale söyleyecek yoksa ne özelliği var
Rıza Kocaoğlu, Celal Baba, Sarp tt olmuş
rıza kocaoğluyu çağatayşa yapmazlar inş yoksa hayal kırıklığına uğrarımKıllı felli adamlar mafya olacak diye kaide mi varKaldı ki mafya değil, çökertecek adam rölünde
Napcaklarrıza kocaoğluyu çağatayşa yapmazlar inş yoksa hayal kırıklığına uğrarım
haha onlrı ortak gibi yaparlarsa çok kötü olur rız ezeldeki gibi bağımsız ilerlemeli bence
mert o adamı yola getiricek bence bakalım neler yapacak celal babaya söyler belki
sen hayatında ne zaman mafya aksiyon dizisi izledin bee git bülent inalı izle
ayol çökertecek de olsa mafya rolünde inandirmasi lazimKıllı felli adamlar mafya olacak diye kaide mi varKaldı ki mafya değil, çökertecek adam rölünde
Celal baba kendine alir sarp i bir kere
Heee hepiciğinde de parlak oğlanlar çokayol çökertecek de olsa mafya rolünde inandirmasi lazimayrica vadi-ezel-arka sokaklar-gomorra-prison break- queen of south mafya olan çok dizi izledim
Celal baba kendine alir sarp i bir kereneyse dizi çoknab ye kaçiyor @Çiğdem- in kemali yicek total ve abc1 de
Rıza Melek'e aşık oldugundan Sarp'a gıcık gidecek yine tek ilerlerhaha onlrı ortak gibi yaparlarsa çok kötü olur rız ezeldeki gibi bağımsız ilerlemeli bence
bu bölüm totelde artış yakalar 3.bölümle kesinlikle zirve bekliyorum aşama aşama olur bu işlerayol çökertecek de olsa mafya rolünde inandirmasi lazimayrica vadi-ezel-arka sokaklar-gomorra-prison break- queen of south mafya olan çok dizi izledim
Celal baba kendine alir sarp i bir kereneyse dizi çoknab ye kaçiyor @Çiğdem- in kemali yicek total ve abc1 de
@denizz19 come herebu bölüm totelde artış yakalar 3.bölümle kesinlikle zirve bekliyorum aşama aşama olur bu işler
Onlarda 30 lu yaşlarinda eğitimini almiş adamlar oynuyor kitleleri de liseliler değilHeee hepiciğinde de parlak oğlanlar çokAmerikalı yapınca "beğendim" biz yapınca "olmamiş"
Rıza Melek'e aşık oldugundan Sarp'a gıcık gidecek yine tek ilerler
Rüyanda arasi beklerken kirgin kemal öpsün seniyarın yaklaşmamız yeter yani cnm
KEMALİMİ DAHA ÇOK SEVİYORUM O BAŞKARüyanda arasi beklerken kirgin kemal öpsün seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?