Show İçerde - Dizi Yorumları

Çağatay da döktürüyor:A Celal muazzam demeye gerek yok. Minik görünse yetiyor :A Şahane bi bölüm :Z
çağatayı sevmiyordumda yine ısınamadım çok abartılı oynuyor aras bulut bu bölümde döktürüyor bence abartısız yerinde bir oyunculuğu var :F

Sen zaten kötüleri seviyorsun o net:F Silahlı sahne bile hoşuna gitmediyse bişey demiyorum :X
gitti ayoll ama o shnenin yıldızı celal babaydı çağatay bu bölümde dökülüyor o ne biçim mimik kullanımı öyle :A

arasıda sevmiyordum ama bu diziyle gözüme giricek belli :A

Baby face mafya mi olur :A bir test sahnesi iyiydi
Kıllı felli adamlar mafya olacak diye kaide mi var:A Kaldı ki mafya değil, çökertecek adam rölünde:A
mert o adamı yola getiricek bence bakalım neler yapacak celal babaya söyler belki :A

sen hayatında ne zaman mafya aksiyon dizisi izledin bee git bülent inalı izle :A :A :A
Tabiki de Celale söyleyecek yoksa ne özelliği var:A

Rıza Kocaoğlu, Celal Baba, Sarp tt olmuş :A

Kıllı felli adamlar mafya olacak diye kaide mi var:A Kaldı ki mafya değil, çökertecek adam rölünde:A

rıza kocaoğluyu çağatayşa yapmazlar inş yoksa hayal kırıklığına uğrarım :(

mert o adamı yola getiricek bence bakalım neler yapacak celal babaya söyler belki :A

sen hayatında ne zaman mafya aksiyon dizisi izledin bee git bülent inalı izle :A :A :A

ayol çökertecek de olsa mafya rolünde inandirmasi lazim:D ayrica vadi-ezel-arka sokaklar-gomorra-prison break- queen of south mafya olan çok dizi izledim:A

Napcaklar :A (@xemrexxx fesatliği :F)
Celal baba kendine alir sarp i bir kere:A neyse dizi çoknab ye kaçiyor @Çiğdem- in kemali yicek total ve abc1 de:A

Son düzenleme:
ayol çökertecek de olsa mafya rolünde inandirmasi lazim:D ayrica vadi-ezel-arka sokaklar-gomorra-prison break- queen of south mafya olan çok dizi izledim:A

Celal baba kendine alir sarp i bir kere:A neyse dizi çoknab ye kaçiyor @Çiğdem- in kemali yicek total ve abc1 de:A
Heee hepiciğinde de parlak oğlanlar çok:F Amerikalı yapınca "beğendim" biz yapınca "olmamiş" :F

haha onlrı ortak gibi yaparlarsa çok kötü olur rız ezeldeki gibi bağımsız ilerlemeli bence :A
Rıza Melek'e aşık oldugundan Sarp'a gıcık gidecek yine tek ilerler:A

bu bölüm totelde artış yakalar 3.bölümle kesinlikle zirve bekliyorum aşama aşama olur bu işler :A :A :A

Foruma giremedim yoksa izliyorum diziyi. 2. Bölüm ilk bölüme göre kesinlikle daha iyi gidiyor.

Çağatay Ulusoy bu diziden sonra efsane olur, net. Oyunculuğunu çok geliştirmiş. Geliştirmeye de devam ediyor. :)

Çetin Tekindor için söz söylemeye gerek yok. Muazzam.

Bensu Soral biraz geliştirse kendini daha iyi olacak.