arasta ppiskopat tip var çağatay inanılamz yapmacık kalıyor iyi aile çocuğu olmalı hepkızzz benide etiketleseneee
bence çağataya yakışmış ben asıl aras buluta yakıştıramadım ya
arasta ppiskopat tip var çağatay inanılamz yapmacık kalıyor iyi aile çocuğu olmalı hepkızzz benide etiketleseneee
bence çağataya yakışmış ben asıl aras buluta yakıştıramadım ya
arasta ppiskopat tip var çağatay inanılamz yapmacık kalıyor iyi aile çocuğu olmalı hep
hayır saçını memoli gibi yaptığı için aras, senin gençlik anıların depreşmiştir benceyalnız şöyle birşey fark ettim çağataya piskopat rol yapmak kesinlikle yakışmıyor aras bulutu oyüzden kötü olması hosuma gitti arasta tam piskopat role yakısan bir hava var
@turkuazz @Bully @xemrexxx @Forumdash
hahaha belkide ben isikinide sevmiyorum hep söylerim ama aras bu dizide gözüme girebilir çağatay piskopat olmaya çalıstıkça gülünç duruma düşüyor yapmacık kalıyor iyi tarafta olmaıs isabet olmuşhayır saçını memoli gibi yaptığı için aras, senin gençlik anıların depreşmiştir bence@Forumdash
@Yiğitt in şu mesajda dediği türden çağatayhahaha belkide ben isikinide sevmiyorum hep söylerim ama aras bu dizide gözüme girebilir çağatay piskopat olmaya çalıstıkça gülünç duruma düşüyor yapmacık kalıyor iyi tarafta olmaıs isabet olmuş
arasa piskopatlık inanılmaz yakışmış
Birazdan disari cikacam o zaman izlerim1. bölümden bonus sahne:
@Bully @xemrexxx @Forumdash @Çiğdem- @MasacRE- @eskici @Doğu @mrt-06 @ozgur2113 @sokak sanati @vadikızı @denizz19
Her gün şu espriyi yapmasan küserler.Birazdan disari cikacam o zaman izlerim
Yapmadan duramiyorum dizide cok güzel zaten artik dizi bitene kadar yaparim bu espriyiHer gün şu espriyi yapmasan küserler.
Her gün şu espriyi yapmasan küserler.
Ben bu espriyle rekor kirdim abla o yüzden vazgecemem bundan
Ben bu espriyle rekor kirdim abla o yüzden vazgecemem bundan
Malzeme buldukca yapacamtamam değişik espriler bekliyorum senden
Aynen Aras'ta psikopat bir hava var zaten önceki projelerinde görmüştük.yalnız şöyle birşey fark ettim çağataya piskopat rol yapmak kesinlikle yakışmıyor aras bulutu oyüzden kötü olması hosuma gitti arasta tam piskopat role yakısan bir hava var
@turkuazz @Bully @xemrexxx @Forumdash
aa evet bende onu belirtmek istedim çağatayın yüzü çok temiz malesef yani her insan kötü karakteri oynayamaz arasın tipi piskopat hallere daha uygun bu arada 2.fragmanda çetin bey yine döktürüyor sırf onun için bile izlenebilicek bir dizi olmuşAynen Aras'ta psikopat bir hava var zaten önceki projelerinde görmüştük.Mimik konusunda çok başarılı, iyi rolü de kötü rolü de rahatça canlandırır.
Çağatay'a iyi roller daha çok yakışıyor evet ama Delibal filminde bir şizofreni gayet başarılı bir şekilde canlandırmıştı. O da gittikçe geliştiriyor kendini bu gidişle Kıvanç'ın tahtını alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?