İçerde 39. Bölüm Yorumları | Büyük Final

Ay siz nasil icerde izleyicisiniz. Ben daha geçen hafta izlerken şu böyle olacak şu şöyle olacak demistim tahminlerim hep cıkmıstı.
Günler öncesindede Bully e dedim yillardir hasretlik ceken iki kardeşi senarist öldürmez mutlu sonla biter diye. Sizin 38 bölüm izleyip acaba biri ölecekmi diye çözemediğiniz finali ben tek bölümle çözdüm :A
@vadikızı @Yakamoz-Asi @Forumdash
Ben mutsuz severim, hiç olumlu düşünüp de keyfimi bozamam :A Mutlu sonla bitti noldu yarın unutcam :A

artık bu dizide nolstalji rafına kalktı :( :( :(

bu 1 yıl boyunca @MasacRE- @Bully @xemrexxx @mrt-06 İLE DAHA ÇOK KONUŞTUK hepinize teşekkürler çocuklar yeni bir dizide bulusuruz umarım :bhr::bhr::bhr:
Aa evet son yılların en kaliteli işiydi, birlikte çok keyifli zamanlar geçirdik İçerde'yi yorumlarken ve maalesef son :(

Sarp''ım hak ettiği onura kavuştu :Z Mert'in doğum gününü mü kutlayacaklar acaba hapiste :A

Celal da hak ettiği gibi geberdi :A

Ay siz nasil icerde izleyicisiniz. Ben daha geçen hafta izlerken şu böyle olacak şu şöyle olacak demistim tahminlerim hep cıkmıstı.
Günler öncesindede Bully e dedim yillardir hasretlik ceken iki kardeşi senarist öldürmez mutlu sonla biter diye. Sizin 38 bölüm izleyip acaba biri ölecekmi diye çözemediğiniz finali ben tek bölümle çözdüm :A
@vadikızı @Yakamoz-Asi @Forumdash
Aynen muhteşemsin ayakta alkışlıyoruz seni :A

Merhaba ben Forumdash... Ayy Yapım Ceo'yum.

Çoook güzel bir sezonla yine efsane işler yaptık:X Emeğe geçen ve bizi her hafta zirveye taşıyan siz değerli seyircilerimize teşekkürler...

Seneye görüşmek üzere...

Forum İstatistikleri

Konular
176,099
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor