Ulan İstanbul'a bir bölüm konuk olmuştuBu Alyanak nerde oynuyordu bir türlü çıkaramadim acaba Ulan İstanbul dizisimiydi?? :S
Ben Kayıp ve Hayat Yolunda'da izlemiştim
Ulan İstanbul'a bir bölüm konuk olmuştuBu Alyanak nerde oynuyordu bir türlü çıkaramadim acaba Ulan İstanbul dizisimiydi?? :S
Bu arada tebrikler benden sonra almişsın etiket bayrağını.Bu bölüm hiç uğraşamıycam senle oturup güzel güzel dizimi izleyecemİnşallah hevesin kursağında kalır bu arada
![]()
Bu Alyanak nerde oynuyordu bir türlü çıkaramadim acaba Ulan İstanbul dizisimiydi?? :S
Umut için yapmadı. ss Hadi naş Davut
Ulan İstanbul'a bir bölüm konuk olmuştu
Ben Kayıp ve Hayat Yolunda'da izlemiştim![]()
Ulan İstanbul'a her bölüm biri konuk olurdu abla, Yıldıray Şahinler de onlardan birisiydiUlan İstanbulda varmıydı ya
Vay be 1 bölümde kazinmis beynime :S yani okadar zaman düşündüm şuan nedense Ulan İstanbul yaziverdim :S hakikaten hafizam zehirmiş be vay be gerçekten Zeynep sahalara döndüUlan İstanbul'a bir bölüm konuk olmuştu
Ben Kayıp ve Hayat Yolunda'da izlemiştim![]()
asıll davut celal baba öldürme dedi diye öldürmedi ayoll sarpıUmut için yapmadı. ss Hadi naş Davut
Fragmanları tükettik artık, bundan sonrası sürpriz bakalım ne olacak![]()
Ulan İstanbul'a her bölüm biri konuk olurdu abla, Yıldıray Şahinler de onlardan birisiydi![]()
Gıı senin ezik vuruldu. Neyse ki ağabeyi geldi senin deyiminle o hantal haliyle
Son 10 dk de tansiyonun düşmüş bayilmissindir diyordum:asıll davut celal baba öldürme dedi diye öldürmedi ayoll sarpı![]()
![]()
![]()
acaba umutmu sarpmı ölücek ya umut giderse![]()
![]()
@xemrexxx
Yılmaz Kardeşler birbirlerine tutunuyorlar şu an, bakalım nasıl bitecek korkuyla izliyorumasıll davut celal baba öldürme dedi diye öldürmedi ayoll sarpı![]()
![]()
![]()
acaba umutmu sarpmı ölücek ya umut giderse![]()
![]()
@xemrexxx