İçerde 39. Bölüm Yorumları | Büyük Final

Celal büyük bir plan yapmış belli. Ölmediğini hepimiz biliyoruz. Kendini öldü gibi gösterip, Umut'u en savunmasız anında yakalayacak. Bölüm sonunda ne olacağını ise kestiremiyorum ancak tahminim var bu konuda.

Tahminim mutlu son olacağı yönünde, fragmanda Sarp'ın patlayan bir yerde 'Umuuuuut' diye bağırdığı bir sahne vardı, bu sahneden hemen sonra zaman atlaması olur tahminen, biz Umut öldü sandığımız an bir flashback gelir ve Umut karşımıza çıkar, zaman atlamasından sonra Umut'un doğum günü kutlamasını izleriz ve Umut karşımıza çıkar, sapasağlam bir şekilde. Tahminim bu yönde. :A

Celal'de benim gibi düşünüyor. Tahminlerim doğrultusunda ilerliyor bölüm. :A

@Çiğdem- ablacım nerdesin? (b)

Anca açabildim Celal'i kaçırırlar herhalde :A
Bana söyledi en erken 10:30da burdaymış :A
final sözümüz vardı birlikte izleyecez diye @Bully @mrt-06 ama ramazandan dolayı en erken şimdi gelebildim :Z @xemrexxx @EFE UYSAL @MasacRE- @Forumdash

bu arada sende hoşgeldin cnm @Dosi :hosgeldin::hosgeldin::hosgeldin:

bölüme final muhteşem oluyor çok iyi hazırlanmışlar ezelde görmüştük en soın gala olayını ek olarak tüm bölümlerden özet vermeleride güzeldi aşama aşama finale çok iyi geldik :Z

ahhh minik öldü beni en çok etkileyen ölüm oldu :( :( :(

Bu kadar göstere göstere Umut'u öldürme ihtimali yok zaten senaristlerin. Bu durumda kardeşlerden birisi ölecekse bu Sarp olacak. Bana Eylem ölebilir gibide geliyor.