Bende ortada hep "g" var sanıyordum evet mantıklı bir slogan olmuşEvet.'Mesut Şehir'
Belediye başkanı bunu yazdı her yere.
![]()
Bende ortada hep "g" var sanıyordum evet mantıklı bir slogan olmuşEvet.'Mesut Şehir'
Belediye başkanı bunu yazdı her yere.
![]()
Ve çok iyi haber gelirAynen aynen maşallah sana![]()
Bakalım abla, Celal son hamlesini yapacak ama inşallah mutlu son olur yaCelal çıktı ortayaa sanırım kötü sona olacak yaa
Karadayı'da da böyle olmuştu, bence de ters köşe olması çok olası bu dizi Poyraz Karayel değil![]()
Bakalım abla, Celal son hamlesini yapacak ama inşallah mutlu son olur ya![]()
Celal büyük bir plan yapmış belli. Ölmediğini hepimiz biliyoruz. Kendini öldü gibi gösterip, Umut'u en savunmasız anında yakalayacak. Bölüm sonunda ne olacağını ise kestiremiyorum ancak tahminim var bu konuda.
Tahminim mutlu son olacağı yönünde, fragmanda Sarp'ın patlayan bir yerde 'Umuuuuut' diye bağırdığı bir sahne vardı, bu sahneden hemen sonra zaman atlaması olur tahminen, biz Umut öldü sandığımız an bir flashback gelir ve Umut karşımıza çıkar, zaman atlamasından sonra Umut'un doğum günü kutlamasını izleriz ve Umut karşımıza çıkar, sapasağlam bir şekilde. Tahminim bu yönde.![]()
O ne be kendine hakaretmi ediyon şimdiSarp da odun çıktı, doğru adamı desteklediğime bir kez daha emin oldum
Abi-kardeş çok tatlılar![]()
Iyi maşallah dedinAynen aynen maşallah sana![]()
final sözümüz vardı birlikte izleyecez diye @Bully @mrt-06 ama ramazandan dolayı en erken şimdi gelebildimBana söyledi en erken 10:30da burdaymış![]()
Ogeday gidiciO ne be kendine hakaretmi ediyon şimdi
Bence işine gelmediği için kendini öyleymis gibi göstermeye çalışıyorsun
Iyi maşallah dedin
Bir kere nazariniz değmisti bana
Serhat finalde @EFE UYSAL![]()
Belki de öyledirO ne be kendine hakaretmi ediyon şimdi
Bence işine gelmediği için kendini öyleymis gibi göstermeye çalışıyorsun
Iyi maşallah dedin
Bir kere nazariniz değmisti bana
Serhat finalde @EFE UYSAL![]()
Ölmesinler de ona da razıyız kardeşimBu sahnenin capsini alsana @xemrexxx@Çiğdem- krizlere girecek bunlar da gay çıktı finalin ters köşesi.
@Forumdash @Bully @MasacRE- @batuhankaralar
Ölmesinler de ona da razıyız kardeşim![]()