batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,900
- Puanı
- 1,061
Davut kesin birine birşey yapacakVe Sarp Celal'e kelepçeyi takar işte bu
Ama Davut dışarda kaldı. ss
Davut kesin birine birşey yapacakVe Sarp Celal'e kelepçeyi takar işte bu
Ama Davut dışarda kaldı. ss
hahha aa aras gibi gülmeye çalısıyor sinir oldum ayolBu nasıl bir nefret ya, herkes bir oldu tüm Sarpçılar Mertçiler birleşti senin şu Sarp nefretin bitmedi gitti
Psikopatlık sadece Aras'a mı özel Çağatay da muhteşemdihahha aa aras gibi gülmeye çalısıyor sinir oldum ayol
Celale daha çok üzülüyorum ben
aa yakışmıyor çağataya öyle roller o oturup zırlasın ayollPsikopatlık sadece Aras'a mı özel Çağatay da muhteşemdi
Üzül sen üzül bak Umut'unu almış Celal
Yahu rolü gereği yapması gerekiyor ve gayet de başarılıydı bırak artık şu çekememezliğiaa yakışmıyor çağataya öyle roller o oturup zırlasın ayoll
umutum ölürse ne olucak
Sönük bir final izlenimi verdi vlla mesala celalın tutuklanma sahnesiyle final yapsaydı dizi kimse birşey demezdi sanırımYahu rolü gereği yapması gerekiyor ve gayet de başarılıydı bırak artık şu çekememezliği
Ben senin gibi sevinmeyecem tabii, Umut'a bir şey olursa Sarp'a olmuş kadar üzülürüm. ss
Ama Umut'u kurtarmaya çalışırken Sarp'ıma da bir şey olabilir. ss
hhahah aa daha durun ayoll içerde bitincede kurtulamayacak benden bu seferde süperkahraman dizisinde devam edecez o hantalı eleştirmeye @Bully @mrt-06 @xemrexxxİzledim şimdi ben de bölümü baya sağlam bir bölüm olmuş. Tam bu diziye uygun şekilde ters köşelere boğulduk. Sonu da çok güzel mutlu sonla bitti. 39. bölümde yaşanması muhtemel kötü olaylardan sonra ben o son bölümü hafızamdan silip final bu şekilde olmuş gibi hayal etmeyi düşünüyorum, size de tavsiye ederim @Bully @batuhankaralar @mrt-06 @Sherlock @Forumdash
Yalnız @Çiğdem- e tavsiye etmem, o zaten zevk alır kötü sonla bitmesinden .ss Neyse en azından bu bölüm istediği sona ulaşamadı, Sarp dürüm yaptı kebapçıyı
Alıntı yapayım sana etiket olmadı Bu arada çok gıcıksın, biliyorsun değil mi
Belki de seyircinin mutsuz sona inanmasını sağlayıp mutlu bir son planlıyorlardır bakalım, yani inşallah öyle olur. ssİzledim şimdi ben de bölümü baya sağlam bir bölüm olmuş. Tam bu diziye uygun şekilde ters köşelere boğulduk. Sonu da çok güzel mutlu sonla bitti. 39. bölümde yaşanması muhtemel kötü olaylardan sonra ben o son bölümü hafızamdan silip final bu şekilde olmuş gibi hayal etmeyi düşünüyorum, size de tavsiye ederim @Bully @batuhankaralar @mrt-06 @Sherlock @Forumdash
Yalnız @Çiğdem- e tavsiye etmem, o zaten zevk alır kötü sonla bitmesinden .ss Neyse en azından bu bölüm istediği sona ulaşamadı, Sarp dürüm yaptı kebapçıyı
Alıntı yapayım sana etiket olmadı Bu arada çok gıcıksın, biliyorsun değil mi
ben doğum gününde bomba patlatır bitiririmBelki de seyircinin mutsuz sona inanmasını sağlayıp mutlu bir son planlıyorlardır bakalım, yani inşallah öyle olur. ss
Celal ve Davut kesin ölür, mutsuz son olursa Sarp ya da Umut'tan biri ölür, Sarp ölürse değmeyin @Çiğdem- cadısının keyfine. ss
Olası senaryolar
1) Sarp Umut'u Celal'in elinden kurtarır, mutlu mesut yaşarlar.
2) Sarp ölür, Umut ve Eylem evlenir, oğulları olur adını Sarp koyarlar. ss
3) Sarp ölür, abisinin ölümüne dayanamayan Umut akıl hastanesine kapatılır.
4) Umut ölür, Sarp Umut'un mezarının başında kahrolur ve dizi biter.
Ve finalde Umut'un doğum günüyle ilgili kesin bir şey olacak, inşallah olumlu yönde olur
@Çiğdem-
Güldürdün reyizben doğum gününde bomba patlatır bitiririm
aa güzel bir değerlendirme olmuş cnm ama bence ikisi birden yaşarsa fazla fantazi olurBelki de seyircinin mutsuz sona inanmasını sağlayıp mutlu bir son planlıyorlardır bakalım, yani inşallah öyle olur. ss
Celal ve Davut kesin ölür, mutsuz son olursa Sarp ya da Umut'tan biri ölür, Sarp ölürse değmeyin @Çiğdem- cadısının keyfine. ss
Olası senaryolar
1) Sarp Umut'u Celal'in elinden kurtarır, mutlu mesut yaşarlar.
2) Sarp ölür, Umut ve Eylem evlenir, oğulları olur adını Sarp koyarlar. ss
3) Sarp ölür, abisinin ölümüne dayanamayan Umut akıl hastanesine kapatılır.
4) Umut ölür, Sarp Umut'un mezarının başında kahrolur ve dizi biter.
Ve finalde Umut'un doğum günüyle ilgili kesin bir şey olacak, inşallah olumlu yönde olur
@Çiğdem-