EFSANE'YE VEDA'YA SON 3!
ZOR KATLANIYORUM ANNEM ORADA BEN BURADA KEBAPÇININ YANINDAYIM!
1.FRAGMAN
2.FRAGMAN
ZOR KATLANIYORUM ANNEM ORADA BEN BURADA KEBAPÇININ YANINDAYIM!
1.FRAGMAN
2.FRAGMAN
Son düzenleme:
Kurt Celal anlamıştır bence de. ssçok güzel bölümler gelmeye devam edecek
celal baba ne zaman ölecek bakalım şu telefonda mert küfür ederken celal anladı yorumları çok var youtubede celalın oan ifadeside bunu güçlendiriyor
davuru sart öldürür ama sanırım uayrlamaya göre celalı mert öldürücekmişKurt Celal anlamıştır bence de. ss
Ama onun işini de Sarp bitirecektir, Davut'la ikisinin geberme sahnelerini heyecanla bekliyoruz
hapse atarlar celaliKurt Celal anlamıştır bence de. ss
Ama onun işini de Sarp bitirecektir, Davut'la ikisinin geberme sahnelerini heyecanla bekliyoruz
yani ben senarist öyle yapmaz stv nin dizisi mutlu sonla bitirmiş bir senarist seyretmedim ama bir kere kedim açmıştı bonusun annesi şaşkın kedi gidip stv yi açtı poposuyla @Çiğdem-
tövbe tövbeyani ben senarist öyle yapmaz stv nin dizisi mutlu sonla bitirmiş bir senarist seyretmedim ama bir kere kedim açmıştı bonusun annesi şaşkın kedi gidip stv yi açtı poposuyla @Çiğdem-
Daha finalde de çıkar mutlaka
çok güzel bölümler gelmeye devam edecek
celal baba ne zaman ölecek bakalım şu telefonda mert küfür ederken celal anladı yorumları çok var youtubede celalın oan ifadeside bunu güçlendiriyor
Kurt Celal anlamıştır bence de. ss
Yine harika bir bölüm geliyor. Umut'un abisiyle kavuşmasından sonra şimdide annesiyle kavuşmasını izleyeceğiz. Bu arada Aras Bulut İynemli kesinlikle muhteşem oynuyor. Daha doğrusu oynamıyor, yaşıyor. Çok iyi bir oyuncu oldu gerçekten. Her "anne" dediğinde tüylerim diken diken oldu.
Onun dışında Celal'in anlama mevzusuna gelirsek; bencede anlamış olabilir. Sneak Peek'de Yeşim Mustafa'yı alıp kaçmak istemiş, ancak başaramamış, Celal'de Yeşim'den Mustafa'yı alıp saklıyormuş gibi gözüküyordu. Ancak Yeşim böyle bir şeye cesaret edemez. Ardından Mert'te bunu kendiside yaşadığı için Celal'e sert bir tepki gösteriyordu. İşte bu Celal'in Mert'i test etmek için yaptığı bir oyun olabilir diye düşünüyorum.
Mert döktürüyor yine.
İyi bitiyor şu dizi.Sözüm seneye açık ara zirvede.
videonun başlangıcında @Yiğitt var arkadaşlarSon bölümü dün izledim fragman da fenaymışAbartmıyorum Aras Bulut yaşıtlarını baz alırsak Türkiyenin hatta Ortadoğu ve Balkanların en iyi oyuncusudur. Bunu birçok gözleme dayanarak söylüyorum boşa sallamam ben
O şopar o kadar yakışıklı değil. Aslında hiç değil.videonun başlangıcında @Yiğitt var arkadaşlar@cookies @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash @Dosi @destere
https://twitter.com/x/status/870716693076750338
hhahaha @Yiğitt askerden geldiğini belli etme ayollvideonun başlangıcında @Yiğitt var arkadaşlar@cookies @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash @Dosi @destere
https://twitter.com/x/status/870716693076750338
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?