batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,508
- Puanı
- 1,060
Tam @destere'lik sahneydi her dayakta bir a.k.hahahha mertim nekadar iyi niyetli dövdükten sonra küfür ederek iyimisin diye soruyor
![]()
![]()
![]()
Tam @destere'lik sahneydi her dayakta bir a.k.hahahha mertim nekadar iyi niyetli dövdükten sonra küfür ederek iyimisin diye soruyor
![]()
![]()
![]()
hhahaha evet şaka maka saat 23:00 olucak aksiyon hiç bitmedi daha kudret gelecekSpider-man gibi atladı arabaya
Youtube'ta fake bir "Selim İçerde" hesabı var, yorumları okumak için sabırsızlanıyorum
Melek daha şimdi ortaya çıktı, tam senlik bölüm![]()
Ahan da Mert Celal'i yakalattıhhahaha evet şaka maka saat 23:00 olucak aksiyon hiç bitmedi daha kudret gelecek
fake hesapları istemeyenler var ama ben çok eğleniyorum okurken![]()
celal kaçmıs ama mert kaldıAhan da Mert Celal'i yakalattı![]()
Adımızı her yerde böyle andırırız İşte korkun pisliklerKırgınlar Fan Club İçerde'nin bu bölümüne imrenerek bakıyor![]()
![]()
Iyy kına yak. ss
Ahahahaha gerçekten bakıyormuş pes vallaAdımızı her yerde böyle andırırız İşte korkun pislikler![]()
Yusuf müdür bu safozlukla Mert'i emniyet müdürü bile yaptırır
ömrümden ömür gitti ama bayada beynim yandı vlla önce mertler plan kurdu sonra bozuldu yanı mertin kutrulğını tahmin ediyorduk ama bildiğimiz şeyde bile bukadar heyecan duydurdular bize senaristleri tebrik etmek lazım ayoll ve gelsin kudret sönmezIyy kına yak. ss
Zaten paçayı kurtaracağı belliydi lanet olsun. ss
Ya ben bu Yusuf kadar salak birini görmedim nasıl organize müdürü olabilmiş bu saflığıyla bu herif![]()
daha mertimi tekrar ekip lideri yapacak bekelyin ayollAhahahaha gerçekten bakıyormuş pes valla![]()
Yusuf müdür bu safozlukla Mert'i emniyet müdürü bile yaptırır![]()
![]()
![]()
Celal'i bagaja atmış Mertömrümden ömür gitti ama bayada beynim yandı vlla önce mertler plan kurdu sonra bozuldu yanı mertin kutrulğını tahmin ediyorduk ama bildiğimiz şeyde bile bukadar heyecan duydurdular bize senaristleri tebrik etmek lazım ayoll ve gelsin kudret sönmez![]()
beşiktaşın stadına pelin ve ekibi girdiyse toparlanamazlar Pelin nerdeyse kanal d yi batırıyordu @MasacreYa ben bu Yusuf kadar salak birini görmedim nasıl organize müdürü olabilmiş bu saflığıyla bu herif![]()
Hhahaha kudret öldürür inş o gıcık kızı yanı melekten bile daha gıcık düşünCelal'i bagaja atmış Mert
Ay Handan'dan kurtuluyorsun galiba kız![]()
Çatla sen çatla fandomAhahahaha gerçekten bakıyormuş pes valla![]()
Yusuf müdür bu safozlukla Mert'i emniyet müdürü bile yaptırır![]()
![]()
![]()
Sarp'a söylesin de çözsün bu işi Yusufun hiçbir şey becerebildiği yokömrümden ömür gitti ama bayada beynim yandı vlla önce mertler plan kurdu sonra bozuldu yanı mertin kutrulğını tahmin ediyorduk ama bildiğimiz şeyde bile bukadar heyecan duydurdular bize senaristleri tebrik etmek lazım ayoll ve gelsin kudret sönmez
daha mertimi tekrar ekip lideri yapacak bekelyin ayoll![]()
![]()
![]()