İçerde 24.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Spider-man gibi atladı arabaya :F

Youtube'ta fake bir "Selim İçerde" hesabı var, yorumları okumak için sabırsızlanıyorum :A

Melek daha şimdi ortaya çıktı, tam senlik bölüm :A
hhahaha evet şaka maka saat 23:00 olucak aksiyon hiç bitmedi daha kudret gelecek :Z

fake hesapları istemeyenler var ama ben çok eğleniyorum okurken :A

Ya ben bu Yusuf kadar salak birini görmedim nasıl organize müdürü olabilmiş bu saflığıyla bu herif :D

Iyy kına yak. ss

Zaten paçayı kurtaracağı belliydi lanet olsun. ss
ömrümden ömür gitti ama bayada beynim yandı vlla önce mertler plan kurdu sonra bozuldu yanı mertin kutrulğını tahmin ediyorduk ama bildiğimiz şeyde bile bukadar heyecan duydurdular bize senaristleri tebrik etmek lazım ayoll ve gelsin kudret sönmez :Z

Ya ben bu Yusuf kadar salak birini görmedim nasıl organize müdürü olabilmiş bu saflığıyla bu herif :D
Ahahahaha gerçekten bakıyormuş pes valla :A :A

Yusuf müdür bu safozlukla Mert'i emniyet müdürü bile yaptırır :D :D :D
daha mertimi tekrar ekip lideri yapacak bekelyin ayoll :A :A :A

ömrümden ömür gitti ama bayada beynim yandı vlla önce mertler plan kurdu sonra bozuldu yanı mertin kutrulğını tahmin ediyorduk ama bildiğimiz şeyde bile bukadar heyecan duydurdular bize senaristleri tebrik etmek lazım ayoll ve gelsin kudret sönmez :Z
Celal'i bagaja atmış Mert :F

Ay Handan'dan kurtuluyorsun galiba kız :A

Abi işte en nefret ettiğim şey. Yine aynı şey oldu. Adamlar bir türlü deşifre olmuyor. Sürekli aynı şeyler yaşanıyor. Canım sıkıldı artık bunları görmekten. Biri toptan açığa çıksın ki hepten zevkli olsun. Şunun surasında kaç bölüm kaldı finale?

daha mertimi tekrar ekip lideri yapacak bekelyin ayoll :A :A :A
Sarp'a söylesin de çözsün bu işi Yusufun hiçbir şey becerebildiği yok :A