İç Güzellik mi Dış Güzellik mi?

İlk başta huyu suyu nasıl olduğunu bilemezsin. Dış görünüşü hoşuna gider ama zamanla sevmediğin huylarını görünce dış görünüşün bir anlamı kalmaz ve uzaklaşırsın.

Kesinlikle iç güzellik. Dışı güzel olan ama içinin güzel olmadığını düşündüğüm onlarca insan tanıyorum ve onlarla arkadaşlık veya başka bir ilişkiye başlayacağımı kattiyen düşünmüyorum. Zaten güzellik göreceli bir kavramdır. Türkler için sarışın olmak bir artı iken bizde durum tam tersidir mesela. :D

Kesinlikle iç güzellik. Dışı güzel olan ama içinin güzel olmadığını düşündüğüm onlarca insan tanıyorum ve onlarla arkadaşlık veya başka bir ilişkiye başlayacağımı kattiyen düşünmüyorum. Zaten güzellik göreceli bir kavramdır. Türkler için sarışın olmak bir artı iken bizde durum tam tersidir mesela. :D
Türklerdeki sarışın sevdasının nedenini hiçbir zaman anlayamadım. Sarışın az olduğu için mi?

• Beğendim
Reactions: kerem
İnsana ikisi de lazım... Evet iç güzellik ve huylarının uyumlu olması gerekiyor. Ancak dıştan bakınca da insanın hoşuna gitmesi gerekeiyor... Ve evet güzellik kesinlikle göreceli bir kavramdır...

İkisi de birbirini tamamlıyor aslında.çünkü güzellik hakikaten de göreceli kavramdır.bir insanın konuşma tarzı,hayata bakışı,düşüncesi,iletişim kurma, sizinle kuracağı diyaloglar bunların hepsi etkilidir.sizin açınızdan onaylamayacağınız durum o kişide bulunuyorsa dış görünüşün askıda kalmasıda kaçınılmazdır.

Dışını insan kamufle edebilir..
Ama iç öyle birşeyki asla kamufle edemezsin...Bir parmak hareketin bile içini ele verir.

Ama yukarıda bazı gerçekçi yorumlar var hatta aşırı gerçek... 150 kg biri karşına geldiğinde direk kaçacak çok insan var....

Komplike bir durum....

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Türklerdeki sarışın sevdasının nedenini hiçbir zaman anlayamadım. Sarışın az olduğu için mi?
Türklerde baskın gen olmadığı içindir muhtemelen.

Bunu söylediğin için seni takdir ediyorum ama avatarındaki Scarlett Johansson da sarışın? :A

Son düzenleme: