Tabi bir iki kişi çıkıyor, sokakta görüp "bunun, bunla ne işi olur ki" diyoruz. Ben de kaçarım.
Aklıma bu geldi
Tabi bir iki kişi çıkıyor, sokakta görüp "bunun, bunla ne işi olur ki" diyoruz. Ben de kaçarım.
Aynen benim kedi mesela herkesi eşit seviyor, mama verdiğin kadarıyla.Hayvanlar böyle değil mesela.
Belki içi güzeldir abartmayın...
Aklıma bu geldi
Ahahaha. Bir tane de benden gelsin mükemmel bir örnek.
Aklıma bu geldi
Türklerdeki sarışın sevdasının nedenini hiçbir zaman anlayamadım. Sarışın az olduğu için mi?Kesinlikle iç güzellik. Dışı güzel olan ama içinin güzel olmadığını düşündüğüm onlarca insan tanıyorum ve onlarla arkadaşlık veya başka bir ilişkiye başlayacağımı kattiyen düşünmüyorum. Zaten güzellik göreceli bir kavramdır. Türkler için sarışın olmak bir artı iken bizde durum tam tersidir mesela.
Türklerde baskın gen olmadığı içindir muhtemelen.Türklerdeki sarışın sevdasının nedenini hiçbir zaman anlayamadım. Sarışın az olduğu için mi?
Farklı renkteki saçlı hallerini de koyarız, sen yeter ki iste.Türklerde baskın gen olmadığı içindir muhtemelen.
Bunu söylediğin seni takdir ediyorum ama avatarındaki Scarlett Johansson da sarışın?