İç Güzellik mi Dış Güzellik mi?

AteşBöceği

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,666
Puanı
410
Evet forum sakinleri sizce iç güzellik mi daha önemli dış güzellik mi?

• Beğendim
Reactions: Angelica
Önce dış güzellik sonra iç güzellik :A sonuç olarak ikisi de önemli :A

Hayatta en nefret ettiğim şey bir insan tarafından başka insanın dış görünüşü hakkında yorum yapması, kilosu, boyu, burnu vs. Çevremde çok böyle insan var, sadece üzülüyorum onlar için. Bir insana bakarken dış görünüşü yerine kalbine bakmak gerek. Ama şundan da eminim bu insanların yüzde 90'ı bu soruya "Hayır tabii ki iç güzellik!" diyecekler, İNSAN işte. değişik bir varlık. :)

Hayatta en nefret ettiğim şey bir insan tarafından başka insanın dış görünüşü hakkında yorum yapması, kilosu, boyu, burnu vs. Çevremde çok böyle insan var, sadece üzülüyorum onlar için. Bir insana bakarken dış görünüşü yerine kalbine bakmak gerek. Ama şundan da eminim bu insanların yüzde 90'ı bu soruya "Hayır tabii ki iç güzellik!" diyecekler, İNSAN işte. değişik bir varlık. :)
Hayvanlar böyle değil mesela. :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
%50 %50.

150 kiloluk iyilik meleğiyle birliktelik yaşamayı reddedip "dış güzellik hiç önemli değil yaaaaaa 🥰🥺🥰🥺" diyenler gelmeden cevap verelim dedik.
Kesinlikle iç diyenlerin yüzde 90'nı dışa önem veriyor ikisinden de yeterli miktarda olmalı

Kesinlikle iç diyenlerin yüzde 90'nı dışa önem veriyor ikisinden de yeterli miktarda olmalı
Alayı yalan söylüyor. Huyu huyuna, suyu suyuna olan bir 110 kiloluk kişi getirsek karşısına arkasına bile bakmadan kaçar.

Takılmalık biriyse dış güzellik. Evleneceğim adaysa kalbi önceliğim elbette içi iyi değilse dışı da değersiz. :A