öztürkler 1 bölüm (yeni dizi)

puanınız kaç

• 3

Oy: 3 30.0%
  • 4

Oy: 0 0.0%
  • 5

Oy: 1 10.0%
  • 6

• 7

• 8

• 9

• 10

• 11

• 12

• 13

• 14

• 15

Oy: 4 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Etiketlenmeden ne olmuyo @pompy bn sìr final diye herkesi etiketlemistim 😉

Etiketlenmeden ne olmuyo @pompy bn sìr final diye herkesi etiketlemistim 😉

Ozturk devleti 2023 te turkiye cumhuriyetini işgal eden kuvvetlerden kurtarmaya çalışacak Şişli'yi başkent yapicak kurtarıcı Ali hekimoglu pahdisahligini ilan edecek ve Öztürk'ler kurulacak
İcerigide ozturklerin kurulma sebebi yani 7 yıl surmus 3 dunya savası seyrediceksiniz başlatan turkiye cumhuriyeti olacak

- - - Ekleme - - -

Xemrexx

siyaset yazacaksan bir dizide mutlaka göründürmeden yap derler ben siyasetin içine girdiğim için sürekli bazen polisiyede ben süreç felan dinlemem hemen yazarım reyting kötü gidiyorsa terör konusunu

- - - Ekleme - - -

xemrexx lütfen oy kullandınmı öztürklere kim bana 4 ve 3 verdi
daha oy kullanmadım senarodaki derin anlamı ve göndermeleri çözüncer kullanıcam :D

oy kullandınmı

- - - Ekleme - - -

daha oy kullanmadım senarodaki derin anlamı ve göndermeleri çözüncer kullanıcam :D
ben sana anlatıyım yıl 2016 da kaçakçılar şube elinden kaçırdıkları adamlar kırıma saldırırlar bütün dünya Türkiye cumhuriyetine savaş açar 2016 da 2023 e kadar sürer savaş türkiye cumhuriyeti savaşı kaybeder ve işgal edilir Ali hekimoğu diye bir kurtarcı çıkar kendini pahdişah ilan eder şişliyi başkent yapıp öztürkler devletini kurar Türkiye cumhuriyeti işgalden kurtulduktan sonra Türkiye cumhuriyeti olarak devam edecek türkiye cumhuriyetinin komşusu iran ırak gürcistan suriye öztürklere verilir ve komşu olur

bn sıra vermistim

- - - Ekleme - - -
@çocuklarduymasın @pompy

- - - Ekleme - - -
@çocuklarduymasın @pompy

Düzen yok düzgün okunmuyor,Renksiz olmuş,Çok uzun insan okumaya üşeniyor sıkıcı.İçerik olmamış.Ve de en puan kıracağım yer Başbakan kötülenmiş.
Bir daha ki seferlere hatalarını düzeltirsen puanım değişir
Puanım 3