Xainter senmi verdin bana o uc puanı
okuyunca anlıcan sankiHayır. Kısmetse onu da veririm. Henüz puan vermedim. Okuyunca veririm
Etiketlenmeden ne olmuyo @pompy bn sìr final diye herkesi etiketlemistim 😉
Bu ozturkler dizisi istersen muhteşem yüzyıla seslenEtiketlenmeden ne olmuyo @pompy bn sìr final diye herkesi etiketlemistim 😉
siyaset yazacaksan bir dizide mutlaka göründürmeden yap derler ben siyasetin içine girdiğim için sürekli bazen polisiyede ben süreç felan dinlemem hemen yazarım reyting kötü gidiyorsa terör konusunu
Demek ki benim Erler Film felsefem yokmuş :
xemrexx lütfen oy kullandınmı öztürklere kim bana 4 ve 3 verdibu kim şimdi @XanTier @Even
daha oy kullanmadım senarodaki derin anlamı ve göndermeleri çözüncer kullanıcamsiyaset yazacaksan bir dizide mutlaka göründürmeden yap derler ben siyasetin içine girdiğim için sürekli bazen polisiyede ben süreç felan dinlemem hemen yazarım reyting kötü gidiyorsa terör konusunu
- - - Ekleme - - -
xemrexx lütfen oy kullandınmı öztürklere kim bana 4 ve 3 verdi
oy kullandınmıYeni galiba
ben sana anlatıyım yıl 2016 da kaçakçılar şube elinden kaçırdıkları adamlar kırıma saldırırlar bütün dünya Türkiye cumhuriyetine savaş açar 2016 da 2023 e kadar sürer savaş türkiye cumhuriyeti savaşı kaybeder ve işgal edilir Ali hekimoğu diye bir kurtarcı çıkar kendini pahdişah ilan eder şişliyi başkent yapıp öztürkler devletini kurar Türkiye cumhuriyeti işgalden kurtulduktan sonra Türkiye cumhuriyeti olarak devam edecek türkiye cumhuriyetinin komşusu iran ırak gürcistan suriye öztürklere verilir ve komşu olurdaha oy kullanmadım senarodaki derin anlamı ve göndermeleri çözüncer kullanıcam
kaç puan verdinDüzensiz olmus. Ama icerik olarak iyi aslinda
benden ab için 15 puan
bilmiyordum ab diye okudumdaMalesef kendi dizine puan veremezsin :