öhöhöm. ciddi konuşuyorum gelin.

hee müşteri geliyor doktor istiyor bizde veriyoruz :D
siparişi verdik yakında çinden doktorlar dizisindeki doktorların çakmasını ama doktorluğu bilenlerini getiriyoruz :D cama yapıştırdık bile doktorlar'ın doktorları yakında burada! diye :D
hastane malzemeleri satıyoruz ya. tekerlekli sandalye, tansiyon aleti, serum falan aklına ne gelirse :D

hee müşteri geliyor doktor istiyor bizde veriyoruz :D
siparişi verdik yakında çinden doktorlar dizisindeki doktorların çakmasını ama doktorluğu bilenlerini getiriyoruz :D cama yapıştırdık bile doktorlar'ın doktorları yakında burada! diye :D
hastane malzemeleri satıyoruz ya. tekerlekli sandalye, tansiyon aleti, serum falan aklına ne gelirse :D

İyiymiş :D Kolay gelsin, iyi satışlar o zaman. PC yok mu orada ? :D

Gördüğün halde kullanamamak daha kötü ya :D

bilgisayardan kalkmıyor zaten iş saati içinde sürekli facebook açık takılıyor kendince :D
eve gidincede ercandan fırsat kalmıyor yeni modem alırsam ilk maaşımla o zaman uğramayı düşünüyorum :D

kablolu saçma milat öncesi bir modem olunca kullanamıyor valla :D

maaşıma kıyabilirsem neden olmasın :D
parayı kendim kazanmasam harcıyorum ama kazanınca başka 😱

takı tokaya bile harcayası gelmiyor insanın :D
sen insanın kendi maaşını harcaması nedir bilir misin ey ozan :D

ozan insan babasının parasını harcıyor ama kendi parasını harcarken içi gidiyor. başıma geldi biliyorum:D[/FONT]

ozan insan babasının parasını harcıyor ama kendi parasını harcarken içi gidiyor. başıma geldi biliyorum:biggrin:
anne parası harcamak daha güzel bence :D
Gidin özelden konuşun ya :biggrin: :biggrin: Vir vir vir başım ağrıdı. :biggrin:
sus len konu benim konum istediğim kadar yazarız :D
Ben baba parası da pek harcamıyorum zaten problem yok benim için :D
pinti misin ozan :D