- Reaksiyon puanı
- 51,225
- Puanı
- 1,060
yoo biliyom Kurtlar Vadisi işte kendi adımdan daha iyi biliyorumSen daha izlediğin dizinin adını bilmiyorsun![]()
yoo biliyom Kurtlar Vadisi işte kendi adımdan daha iyi biliyorumSen daha izlediğin dizinin adını bilmiyorsun![]()
Aman neyse neyoo biliyom Kurtlar Vadisi işte kendi adımdan daha iyi biliyorum![]()
deniz sende çatacak kimse bulamıyon gelip bana racon kesiyon heAman neyse ne![]()
Racon ne alakadeniz sende çatacak kimse bulamıyon gelip bana racon kesiyon hetartıştığımız konuya bak
![]()
yav he heRacon ne alakadoğruyu söylemek racon mu oluyor sen fazla etkisinde kalmışsın dizinin
![]()
kurtlar vadisinde siyaset olmazsa sorun var demektir benden iyi biliyosunİnşallah diziye siyaset sokmazlar.
Bu konuda görüşlerimiz farklı ben .Kurtlar Vadisi'ne yakıştıramıyorum.Sonra hem Necati Şaşmaz'la dalga geçiyorlar sosyal medyada uzak dursunlar mafyaya dönsüler sokağa çıksınlar.Bize ne siyasettenyav he heherkes bi tuhaf olmuş iyi niyetten anlamıyosunuz sanırım
kurtlar vadisinde siyaset olmazsa sorun var demektir benden iyi biliyosun![]()
mafyayı bizzat kendisi bitirdi polat alemdarBu konuda görüşlerimiz farklı ben .Kurtlar Vadisi'ne yakıştıramıyorum.Sonra hem Necati Şaşmaz'la dalga geçiyorlar sosyal medyada uzak dursunlar mafyaya dönsüler sokağa çıksınlar.Bize ne siyasetten![]()
2005'de siyasi görüşü çok farklıydı Kurtlar Vadisi'nin herkes bunu biliyor.Kıbrıs meselesinde Terör meselesinde(ki hükümet iki bölüm tahammül edemedi yayından kaldırdı)şimdi bu hükümetten taraf olma tavrı yakışmıyor.mafyayı bizzat kendisi bitirdi polat alemdar
kimse necati şaşmaz la dalga geçemez geçenlerin hiçbiri de onun tırnağı olamaz
vadi hiçbir zaman taraf olmadı olmaz ortaya koyar fikrini kim üstüne alınıyorsa
11 yıldır gündemi önceden belirleyen dizi oldu
tekrar söylüyorum ortaya atıyo vadi kim nasıl alırsa2005'de siyasi görüşü çok farklıydı Kurtlar Vadisi'nin herkes bunu biliyor.Kıbrıs meselesinde Terör meselesinde(ki hükümet iki bölüm tahammül edemedi yayından kaldırdı)şimdi bu hükümetten taraf olma tavrı yakışmıyor.
Korkuyorlar belkide tekrar yayından kaldırılmaktan bilemiyorum.tekrar söylüyorum ortaya atıyo vadi kim nasıl alırsa
biz bitti demeden bitmez agaKorkuyorlar belkide tekrar yayından kaldırılmaktan bilemiyorum.
Tamam işte Ak Partili değiliz ama bizde izliyoruz diziyi taraf olmasınlar.biz bitti demeden bitmez aga
bu kadar hayranı olan bir diziyi kimse kaldıramaz terör gitti pusu geldi ama anlattık anlatmak istediklerimizi
vadi taraf olmaz bunu da unutmayın bu diziyi chp liside izliyor mhplisi de izliyor akp lisi de izliyor hatta bdp lisi de izliyor vadi ortaya atar
zaten taraf değiller aga gerçekler neyse odur vadideTamam işte Ak Partili değiliz ama bizde izliyoruz diziyi taraf olmasınlar.
Diziye siyaset sokarlarsa korkarım ki Kurtlar Vadisi konuşamayız forumda kavga çıkacaktır.zaten taraf değiller aga gerçekler neyse odur vadide
aga seni tanımasan vadiyi yeni izlemeye başlıyon sanacam vadinin %30 u siyaset zatenDiziye siyaset sokarlarsa korkarım ki Kurtlar Vadisi konuşamayız forumda kavga çıkacaktır.
Sen değilmiydin bizim siyasetle işimiz olmaz biz dizimizi izleriz siyasetten bize ne diyen,şimdi ne değişti?aga seni tanımasan vadiyi yeni izlemeye başlıyon sanacam vadinin %30 u siyaset zaten![]()
sen bi parti için 11 yıllık dizini satacaksan bişey demiyorum zatenSen değilmiydin bizim siyasetle işimiz olmaz biz dizimizi izleriz siyasetten bize ne diyen,şimdi ne değişti?
Siyaset olacak ama taraf tutmaya gerek yok.bişey anlatacaksalar tarafsız olduğu gibi anlatsınlar.
Ben mesela neden rahatsız olduğumu söyleyeyim,17 aralık operasyonunu faiz lobisine bağladılar ama ayakkabı kutusundaki paralardan bahsetmediler,keşke 4 bakanın istifasından da bahsetselerdi.
Toplumun bir kesimin küstürmeye gerek yok 11 yıldır vadi izliyoruz.
İşte böyle konuş canımı ye..Biz dizimizi izleriz siyaset kanal falan bizi ilgilendirmez nerde olsa izleriz.sen bi parti için 11 yıllık dizini satacaksan bişey demiyorum zaten
şunu söylim benim için kurtlar vadisi tüm siyasi partilerden ve siyasetten daha üstün ve değerlidir ben siyasetin s sinden çakmazken vadi izliyordum yemişim siyasetini
bieşy değişmedi aga aynen tekrarlıyorum bizim siyasetle işimiz olmaz biz dizimizi izler geçeriz
vadide zaten siyaset var izler geçerim siyasi görüşle hayatımı şekillendireceksen ohooo
atv ak parti tarafında demi ben atv den nefret ediyorum hiç sevmiyorum mesela
aga ben zaten bunu anlatıyorum sen tersini söylüyonİşte böyle konuş canımı yee..Biz dizimizi izleriz siyaset kanal falan bizi ilgilendirmez nerde olsa izleriz.