Ütopya'nın Saati Değişti!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,316
Puanı
1,060
thumbnail_1425144127.jpg

tv8'in sevilen yarışması Ütopya'dan yeni bir haber var!

Hafta içi her gün 18.45'te ekrana gelen program, bilindiği gibi kısa bir süre önce saat değiştirerek 11.15'e alınmıştı. Ancak bu değişiklik pek de uzun sürmedi ve program gece kuşağına alındı. Yarışma, bundan sonra Pazartesi-Salı 23.15, Çarşamba 00.30 ve Perşembe 23.30'da ekrana gelecek.

Bunun yanı sıra haftanın finali canlı yayınla Cumartesi 18.00'de, Ütopya Panaroma ise 11.15'te ekranlara gelmeye devam edecek. Dünyaca ünlü formatın yerli uyarlaması olan programın bu değişiklikten sonra reytinglerinde nasıl bir değişiklik yaşanacağı ise merak konusu.

Ütopya, Pazartesi, Salı ve Perşembe geceleri 23.15'de, Çarşamba gecesi ise 00.30'da tv8'de!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çok geç yayınlanacak pek bişey değişmez kötü gider bu gidişle bu yarışma erken bitecek.

@Harunnn60 nerlerdesin bak yarışman ne hallere geldi ordan oraya savrulup gidiyor :D

Programı Tv8 elinde iyice mındar etti. Çok yazık oldu, keşke yine 18.30'da falan yayınlansa, izliyorduk ne güzel. :(

İşte Benim Stilim'in saatini uzatacağık diye Ütopya'yı harcadılar. Saati çok geç, yakında biter.

İlk saati çok iyiydi. İBS yüzünden erkenden bitecek gibi duruyor. :(

İyi giden bir işti oysaki. Rezil ettiler. O değilde kardeşime acıyorum. Gece kalkmaz bu program için umarım.:(

Geceye alınması daha iyi olmuş ama eski saatinde iyi gidiyordu program Acun hiç almayacaktı sabaha..

Eski saati daha da iyiydi,Tv 8 büyük bir hata yaptı. :/
Bunun bedeli sorulacaktır. :/

Çok geç yayınlanacak pek bişey değişmez kötü gider bu gidişle bu yarışma erken bitecek.

@Harunnn60 nerlerdesin bak yarışman ne hallere geldi ordan oraya savrulup gidiyor :D
Programı Tv8 elinde iyice mındar etti. Çok yazık oldu, keşke yine 18.30'da falan yayınlansa, izliyorduk ne güzel. :(
İşte Benim Stilim'in saatini uzatacağık diye Ütopya'yı harcadılar. Saati çok geç, yakında biter.
Geceye alınması daha iyi olmuş ama eski saatinde iyi gidiyordu program Acun hiç almayacaktı sabaha..
bende anlam veremedim reytngleri iyiydi neden 18:30 dan alıp ilk sabaha koydular çok şaşırıdm :) ama şimdi ki saati çok çok iyi :)