Ütopya'nın Şampiyonu Sizce Kim Olur?

Şampiyon Kim Olur?

• Semih

• Tuncay

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Adamlar güya benden 2 yaş felan büyükler şimdiden olgunlaşmışlar. Semihi yolda görsen döversin öyle bir tip, onuruyla savaşmasada Dünya'nın işleyişini çözmüş ileriki hayatında muhtemelen iyi yerlerde olur.

Serkan hakkında pek söyleyebileğim birşey yok, o tarzda çok insan var diye düşünüyorum. Fakat eğlenceli bir karakterdi en azından ilk 2'de olması garantiydi.

Semih'i seçerler, programı sevmesemde Semih taşıdı. Serkan seçilirse bi cacıktan çakmıyorum not alın alıntılayın.

Adamlar güya benden 2 yaş felan büyükler şimdiden olgunlaşmışlar. Semihi yolda görsen döversin öyle bir tip, onuruyla savaşmasada Dünya'nın işleyişini çözmüş ileriki hayatında muhtemelen iyi yerlerde olur.

Serkan hakkında pek söyleyebileğim birşey yok, o tarzda çok insan var diye düşünüyorum. Fakat eğlenceli bir karakterdi en azından ilk 2'de olması garantiydi.

Semih'i seçerler, programı sevmesemde Semih taşıdı. Serkan seçilirse bi cacıktan çakmıyorum not alın alıntılayın.
Serkan 3.oldu sanırım Tuncay'ı kast ediyorsun. :D

Uzun saçlı olan işte.

Serkan olan gitsin çay demlesin, isimleri karıştırmışım hakım değilim zaten pek. :D
Tuncay'ı diyorsun. :D Bakalım yarın belli olacak kazanana
1.000.000 TL verilmesi lazım ama Acun paranın yarısını verecekmiş. Acun iyice sapıttı bu adamın para hırsı kör edecek yakında. :(

Yarı final dün oldu. Kurretülayn 4. oldu. Serkan'da 3.oldu. :D

Semih ve Kurretülayn ağlaştılar Semih ağladı filan Murat gidince yelkenleri indirdi Semih. :D
Biraz baktım anlaşmaları görmedim. Küre oynuyor fazla iki gün sonra yanında olacak işte nedir bu

Biraz baktım anlaşmaları görmedim. Küre oynuyor fazla iki gün sonra yanında olacak işte nedir bu
İşte barıştılar öyle. Semih her şeyi dışarda konuşacağız filan dedi.
Serkan'da 3.oldu. Oda Annesi için bir mektup yazmış onu okudu. Orada da ağlaşmalar oldu. Yani anlayacağın beyazsoy duygu dolu anlar yaşadık. :F

Kiz yaziyi okuyacak birakmiyor ki okusun :F Sagdan soldan tepeden catidan her taraftan kizin sozunu kesti Keskesti herhalde soyadiyla tam uyumlu olmus eger oysa :D
Evet dediğin o kişi Tuncay. :D

İşte barıştılar öyle. Semih her şeyi dışarda konuşacağız filan dedi.
Serkan'da 3.oldu. Oda Annesi için bir mektup yazmış onu okudu. Orada da ağlaşmalar oldu. Yani anlayacağın beyazsoy duygu dolu anlar yaşadık. :F

Evet dediğin o kişi Tuncay. :D
İyiki izlememisim ne var anana da sevgiline de kavuşcaksin. Benim için ütopya murat ile final yaptı

İyiki izlememisim ne var anana da sevgiline de kavuşcaksin. Benim için ütopya murat ile final yaptı
Murat olayı seni derinden etkilemiş sanırım. Bende etkilendim orada. :)
Neyse yarın 20:45'te başlıyor. Elenen tüm yarışmacılar olacak yüzleşmeler filan olacak. Heyecanla bekliyorum. :D

Benim tuttuğum kişiler 1.olmaya devam ediyor :A

Murat olayında gözlerim doldu benim çok etkiledi beni ama panaroma da Bahadır gibi kötü insanlar gülüyordu utanmazlar