Ütopya'dan Elenen İsim Belli Oldu | 14 Ağustos 2015

Tuncay mı?Adam cafe'yi kurdu o kadar sanatla uğraştı sahne kurdu okul kurdu daha ne yapsın.Semih ne yaptı Murat ve Altar'ın kurduğu cefe'de yan gelip yattı. Mast...bas..yn yaptı.Siz de böyle adamı savunun anca.Bir halta yaramayan adamı savunun.İşsiz adamı savunun.Karılar gibi dedikodu yapan adamı savunun.
Yorumumu beğenmiyorsan alıntı yapma bir daha ben kendi yorumumu yaptım madem beğenmiyorsun sus bakma.

İnsanlar Turabi'yi de destekledi Turabi ne yaptı.Yiğit'e kardeşim deişti ama arkasından İt dedi.
Semih 10 aydır evet oy alıyor ama entrika çevirerek dala vere yaparak alıyor.Ne zaman Ütopyayı açsam Semih her zaman birilerinin arkasından konuşuyor.
Tuncay 4 kıza aynı şiiri yazmıştı hatırlarsan. :) Videosunu koyayım istersen. Yani Tuncay da çok masum değil

Tuncay yapma ya yan gelip yatıyor mucizeler okulu saçmalığında :) Gidip kızlara şiirler yapıyor işi bittiği zaman atıyor.Gidip Semihlerin yaptıkları şeylere zarar vererek komiklik yaptıklarını sanıyorlar.

Karı gibi dedikodu mu Bahadır sabah alşam Serkanla birlikte uzaylıların mı dedikodusunu yapıyor boş boş yorumlar yapma :)
:Fİşte diyorsun Mucizeler Okulunda yan gelip yatıyor diye.Sen bir şey yapsan sefasını sürersin değil mi.Adam o kadar şey yapmış.Bırak da rahat dursun.
Semih kadar dala vere çeviren yok orada.Kendini beğenmiş herifin teki.Burnu kaf dağında.

Cafe'yi tek başına kurmadı.Madem Cafe'yi kurdu sahip çıksaydı.Bu arada bazı şeyleri unutmuşsun :

Dostlarını sattı , her kıza aşk mektubu yazdı
Semih gibi 70 milyon'un izlediği yarışmada ayıp şeyler yapmadı kız arkadaşına bakarak ama.:A

Tuncay 4 kıza aynı şiiri yazmıştı hatırlarsan. :) Videosunu koyayım istersen. Yani Tuncay da çok masum değil
Semih'te kız arkadaşına bakarak ne yaptığını söylemeyeyim videosu da var yani.Semih'in yanında Tuncay pamuk şeker kalır.

:Fİşte diyorsun Mucizeler Okulunda yan gelip yatıyor diye.Sen bir şey yapsan sefasını sürersin değil mi.Adam o kadar şey yapmış.Bırak da rahat dursun.
Semih kadar dala vere çeviren yok orada.Kendini beğenmiş herifin teki.Burnu kaf dağında.
Belli belli :) Semihi dart yaparak adama hakaret etmeleri normal zaten.Bahadırın Semiha diyerek adamın ismiyle dalga geçmesi normal zaten.Semihe korkuluk ile kişilik haklarına saldırmak normal zaten :)

Tuncay dostlarını sattı kızları kullanıp kullanıp attı kenara.Tenim senindir saçım senindir bilmem ne bilmem ne :F bir kız yüzünden iddaya girdi Serkanla bunlara cevap ver hadi :)

Tuncay ve bahadıra laf yok 😡 😎
İkisini de sevmiyorum :A

Belli belli :) Semihi dart yaparak adama hakaret etmeleri normal zaten.Bahadırın Semiha diyerek adamın ismiyle dalga geçmesi normal zaten.Semihe korkuluk ile kişilik haklarına saldırmak normal zaten :)

Tuncay dostlarını sattı kızları kullanıp kullanıp attı kenara.Tenim senindir saçım senindir bilmem ne bilmem ne :F bir kız yüzünden iddaya girdi Serkanla bunlara cevap ver hadi :)

İkisini de sevmiyorum :A
Bunlar yine de Semih'in zamanında kışkırtmalarına karşı Tuncay'ın cevabı.Dart yapmış oh olmuş.Ayrıca bu yaptıkları yine de O iğrenç videodan daha üstün değil. Adamın şeyini gördü tüm insanlar.

Semih gibi 70 milyon'un izlediği yarışmada ayıp şeyler yapmadı kız arkadaşına bakarak ama.:A

Semih'te kız arkadaşına bakarak ne yaptığını söylemeyeyim videosu da var yani.Semih'in yanında Tuncay pamuk şeker kalır.

Tuncay emek bilmeyen , insan kullanan bir insan.Hep Cafe yi kullandı sonra geri dönüşleri duyunca ben bireyselim dedi.Bu mu adamlık ?

Burger House'da Pınar'a aynen şunu söyledi " Birilerini tavlamak için iddiaya girmeyecekti o zaman " sonra bunu yalanladı.Saçma şeyler söylemeye başladı.

Semih grubunu düşünüyor.Onlar elenmesin diye hepsine oy istiyor.Tuncay ise sadece Raşit'e oy istedi.

Helal ! Konuş kim tutar seni :bağır:

Tuncay emek bilmeyen , insan kullanan bir insan.Hep Cafe yi kullandı sonra geri dönüşleri duyunca ben bireyselim dedi.Bu mu adamlık ?

Burger House'da Pınar'a aynen şunu söyledi " Birilerini tavlamak için iddiaya girmeyecekti o zaman " sonra bunu yalanladı.Saçma şeyler söylemeye başladı.

Semih grubunu düşünüyor.Onlar elenmesin diye hepsine oy istiyor.Tuncay ise sadece Raşit'e oy istedi.
Şaka mısın sen ya.Semih takımı için oy istiyor çünkü o kişiler Semih'in final bileti.
Semih hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum.Gereksiz bir şahsiyet.Onun hakkında yazmak ya parmaklarıma yazık valla.Üç kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verilmez.Yoksa.....
Neyse konuyu kapatalım Semih hakkındaki düşüncelerim net ve sert.

Şaka mısın sen ya.Semih takımı için oy istiyor çünkü o kişiler Semih'in final bileti.
Semih hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum.Gereksiz bir şahsiyet.Onun hakkında yazmak ya parmaklarıma yazık valla.Üç kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verilmez.Yoksa.....
Neyse konuyu kapatalım Semih hakkındaki düşüncelerim net ve sert.

Semih'in final bileti mi şaka mısın ? Semih onlar olmadan da finale gider

Bunlar yine de Semih'in zamanında kışkırtmalarına karşı Tuncay'ın cevabı.Dart yapmış oh olmuş.Ayrıca bu yaptıkları yine de O iğrenç videodan daha üstün değil. Adamın şeyini gördü tüm insanlar.
1.olacak Semih Öztürk Kıskanmayın :A

Ay 3 kuruşluk herif için parmaklarımı yoramam. Eğer bu yarışmayı o kazanır ise o para onun boğazında kalır. Neyse o pis terbiyesiz şahsiyet için zamanımızı boşa harcamayalım çünkü deymez.
Offf iyice saçmaladın :(

Ya yeter.Benim yorumum Semih şahsiyetsiz ve karakteri olmayan bir insan. Yorumlara saygılı olun.
Yıldırım olayı anlamadın, sen benim yoruma saygılı olun diyorsun ama sende Semihe giydiriyorsun resmen. :D Daha kimse tuncay için kötü yorumda bulunmadı ama sen maşallah semihe neler dedi 2 dk da? :D Burada bir çelişki var bence?

CHngIZfUYAAYRI6.jpg

@*YıldırıM* bak karakteri olmayan insan ortada.İki dostunu da satan ve sürekli arkasından laf atan bir insan Tuncay

Yıldırım olayı anlamadın, sen benim yoruma saygılı olun diyorsun ama sende Semihe giydiriyorsun resmen. :D Daha kimse tuncay için kötü yorumda bulunmadı ama sen maşallah semihe neler dedi 2 dk da? :D Burada bir çelişki var bence?
Harun ben desteklediğim kişileri ve desteklemediğim Semih'i söyledim o kadar.Evet saydırdım ama sizin yorumlarınıza değil ben önce yorum yaptım sonra siz alıntı yaptınız.Yorumuma saygılı olun lütfen eğer sen ben Semih'i seviyorum ve benim yorumuma Semih hakkında kötü şeyler yazmanı isteiyorum dersen yazmam.Ama konuya alıntı yapmadan istediğimi yazarım.

Harun ben desteklediğim kişileri ve desteklemediğim Semih'i söyledim o kadar.Evet saydırdım ama sizin yorumlarınıza değil ben önce yorum yaptım sonra siz alıntı yaptınız.Yorumuma saygılı olun lütfen eğer sen ben Semih'i seviyorum ve benim yorumuma Semih hakkında kötü şeyler yazmanı isteiyorum dersen yazmam.Ama konuya alıntı yapmadan istediğimi yazarım.
Yazdın artık diyeceğini dedin bu satten sonrası boş :) bende tuncaya neler yazardım ama birileri tutuyor diye saygılı oluyorum keşke sende semihin eleştirirken daha güzel kelimeler kullansaydın benim demek istediğim o , yoksa herkes senin gibi ağır eleştirse survivor gibi kavga çıkar. 😉

Yazdın artık diyeceğini dedin bu satten sonrası boş :) bende tuncaya neler yazardım ama birileri tutuyor diye saygılı oluyorum keşke sende semihin eleştirirken daha güzel kelimeler kullansaydın benim demek istediğim o , yoksa herkes senin gibi ağır eleştirse forumda kavga çıkar. 😉
Semih'e karşı çok öfkeliyim.

Semih'e karşı çok öfkeliyim.
Öfkeli olman mesele değil istersen Semihi eleştir ama burada semihi tutan insanlarda var yani eleştirirken daha iyi kelimeler kullanabilirdin. deminden beri onu demek istiyorum sen habire yorumuma saygılı olun diyorsun kimse sana yorum yapma demiyor kelimelerin çok ağır.

Hiç etkisi olmayan biriydi ama elenmesi etkili olacak bence. Semihler iş paylaşımında sıkıntı yaşayacak bence ve grup darbe yiyecek.:Z

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs