Suan işin yoksa canlı izleyebilirsin internetten [emoji4] [emoji5] [emoji18] [emoji335] [emoji335]Şaka yapıyorum.Canlı izlemesemde netten tekrarına bakabilirim her halde.
![]()
Suan işin yoksa canlı izleyebilirsin internetten [emoji4] [emoji5] [emoji18] [emoji335] [emoji335]Şaka yapıyorum.Canlı izlemesemde netten tekrarına bakabilirim her halde.
![]()
Kaslari parlaklığı onemli olan kafa degil kastirben beğenmedim armut kafalı birşey çekici hiçbirşey göremedim![]()
Evt gerçekten sapıttılarProgram tam @desterelik çıktı hanii ))) Abicim program sapıtıt iyice Dallas halt yemiş bunun yanında DD
ilk sayfaya bak görürsünne haberı
okudum maşallah dallas hakıkaten ya ben ızlemedım bu yarışmayı yailk sayfaya bak görürsün
forumdaki bayanların düşüncesini alıyorum![]()
sence kızlar mu suçlu erkek mi ?okudum maşallah dallas hakıkaten ya ben ızlemedım bu yarışmayı ya
bunları olmasına yol açan erkek suçlu bence kızlard da suç varsence kızlar mu suçlu erkek mi ?![]()
çok haklısın iki arkadaşı birbirine düsürdü 😱bunları olmasına yol açan erkek suçlu bence kızlard da suç var
ama erkek erkeklını bılmelı
rtük ceza verir mi acabaZaten saçma bir programdı iyice saçmalamış.![]()
Tezcan elenmedi mi?
Yok elendi de forumda bazıları bu Aşka inanmamısti o yüzden koydumTezcan elenmedi mi?![]()
Kimin kim olduğunu bilmiyorum ama öyle gerekiyorsa elensin