yok cnm yaaa bu adam tipsiz ben baktım braz az önce armut kafalı birşeyEmin misin ?![]()
![]()
Acun çok boşladı bu programıProgram 18 gibi yayınlanıyor yani çocukların ekranda olduğu saatte RTÜK'ün BTB'ye ceza verip bu programı görmemesi ne kadar adaletli.))))))))))))
Hemen RTÜK'ü arıyorum.Acun çok boşladı bu programı
içeride çok farklı şeyler dönüyor , sigara bile içiyor lar , başka bir kızın sevgilisi var ama yarışmada da sevgili edindi
Acun müdahale etmesi lazım bence yarışmada sunucu bile yok şaka gibi![]()
Suç kızlarda bence sence ?yok cnm yaaa bu adam tipsiz ben baktım braz az önce armut kafalı birşey![]()
Ara arada acuna ceza vermezler benceHemen RTÜK'ü arıyorum.![]()
tabikide kızlarda ne yanı cnm şimdi her iri yapılı adam yakısıklımı olucak bu adamın yüz hattı kafa şekli falan kesinlikle tipsiz bir adam eğer 2 kadın bu adamı paylaşamıyorsa ben birşey demiyorum yanı yuhh diyorum sadeceSuç kızlarda bence sence ?
O adammi tipsiz kıztabikide kızlarda ne yanı cnm şimdi her iri yapılı adam yakısıklımı olucak bu adamın yüz hattı kafa şekli falan kesinlikle tipsiz bir adam eğer 2 kadın bu adamı paylaşamıyorsa ben birşey demiyorum yanı yuhh diyorum sadece![]()
ben beğenmedim armut kafalı birşey çekici hiçbirşey göremedimO adammi tipsiz kız![]()
Bak çok büyük konuşuyorsun yarın birgün Nisa ile destere yi paylasamazsan görürüm senitabikide kızlarda ne yanı cnm şimdi her iri yapılı adam yakısıklımı olucak bu adamın yüz hattı kafa şekli falan kesinlikle tipsiz bir adam eğer 2 kadın bu adamı paylaşamıyorsa ben birşey demiyorum yanı yuhh diyorum sadece![]()
ben adamı beğenmedim cnm ama şunu söylemek istiyorum bu kızların sevgilisi falan değil bu adam sadece partner olarak kullanmışlar acun bey kadınlarla erkekleri koymuş bir yere sonrada çekip gitmiş yanı ne olmasını bekliyorsunuzki kim kimi kandırabiliyorsa artık gerisini siz düşününBak çok büyük konuşuyorsun yarın birgün Nisa ile destere yi paylasamazsan görürüm seni![]()
Ilk tefa doğruları söyledin [emoji33]ben adamı beğenmedim cnm ama şunu söylemek istiyorum bu kızların sevgilisi falan değil bu adam sadece partner olarak kullanmışlar acun bey kadınlarla erkekleri koymuş bir yere sonrada çekip gitmiş yanı ne olmasını bekliyorsunuzki kim kimi kandırabiliyorsa artık gerisini siz düşünün![]()
Hahah@Harunnn60 programın haberini yapa yapa milleti çekmeye mi çalışıyorsun ne yapıyorsun.@xemrexxx 'in Ütopya versiyonu oldun iyice.
![]()
Ilk tefa doğruları söyledin [emoji33]
Hahahadam toplamaya çalışıyorum
![]()
AşkolsunBelli oluyor.Ama hiç meraklanmıyorum bilesin.
![]()
Aynen.Aşkolsunbenim için bir bölüm izleyecektin ? [emoji342] [emoji335] [emoji329]
Evt reytingler az olduğu için her hafta eleme varAynen.Final bölümünü izleriz.
Finalede çok yok galiba. Baksana reytinglere.
![]()
Evt reytingler az olduğu için her hafta eleme variyi bari finali ızleyeceksin
![]()
Zaten ben ne zaman senden bişey isteyim ya işin ya uykun şimdide proteston ortaya çıkıyorUmarım işim çıkmaz.![]()
Zaten ben ne zaman senden bişey isteyim ya işin ya uykun şimdide proteston ortaya çıkıyor![]()