Ütopya Yarışması ''Dallas'' Oldu!

bu adam tipsiz beee :F:F:F
Emin misin ? :F
08763f8ba3a7589c02f27bc239ad1f63.jpg

Program 18 gibi yayınlanıyor yani çocukların ekranda olduğu saatte RTÜK'ün BTB'ye ceza verip bu programı görmemesi ne kadar adaletli. :)))))))))))))
Acun çok boşladı bu programı :)
içeride çok farklı şeyler dönüyor , sigara bile içiyor lar , başka bir kızın sevgilisi var ama yarışmada da sevgili edindi
Acun müdahale etmesi lazım bence yarışmada sunucu bile yok şaka gibi :D

Suç kızlarda bence sence ?
tabikide kızlarda ne yanı cnm şimdi her iri yapılı adam yakısıklımı olucak bu adamın yüz hattı kafa şekli falan kesinlikle tipsiz bir adam eğer 2 kadın bu adamı paylaşamıyorsa ben birşey demiyorum yanı yuhh diyorum sadece :F:F:F

tabikide kızlarda ne yanı cnm şimdi her iri yapılı adam yakısıklımı olucak bu adamın yüz hattı kafa şekli falan kesinlikle tipsiz bir adam eğer 2 kadın bu adamı paylaşamıyorsa ben birşey demiyorum yanı yuhh diyorum sadece :F:F:F
O adammi tipsiz kız :A

Bak çok büyük konuşuyorsun yarın birgün Nisa ile destere yi paylasamazsan görürüm seni :F

Bak çok büyük konuşuyorsun yarın birgün Nisa ile destere yi paylasamazsan görürüm seni :F
ben adamı beğenmedim cnm ama şunu söylemek istiyorum bu kızların sevgilisi falan değil bu adam sadece partner olarak kullanmışlar acun bey kadınlarla erkekleri koymuş bir yere sonrada çekip gitmiş yanı ne olmasını bekliyorsunuzki kim kimi kandırabiliyorsa artık gerisini siz düşünün :F:F:F

ben adamı beğenmedim cnm ama şunu söylemek istiyorum bu kızların sevgilisi falan değil bu adam sadece partner olarak kullanmışlar acun bey kadınlarla erkekleri koymuş bir yere sonrada çekip gitmiş yanı ne olmasını bekliyorsunuzki kim kimi kandırabiliyorsa artık gerisini siz düşünün :F:F:F
Ilk tefa doğruları söyledin [emoji33]
@Harunnn60 programın haberini yapa yapa milleti çekmeye mi çalışıyorsun ne yapıyorsun.:F @xemrexxx 'in Ütopya versiyonu oldun iyice.:F
Hahah :F adam toplamaya çalışıyorum :D