Ütopya Şimdiden Şov Yaptı!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060
thumbnail_1405760546.jpg

Acun Ilıcalı'nın yeni soluğu Ütopya daha başlamadan şov yaptı!

Tv8 kanalının yeni sahibi Acun Ilıcalı yeni programlar peşinde koşuyordu ve bunlardan biride Hollanda'da büyük ilgi gören Ütopya oldu. Başarılı yapımcı ve sunucunun yeni yarışmasının bir kaç hafta önce tanıtımı çıkmasına rağmen ilgi şok etti.
Yarışmalarıyla birçok ismi ünlü yapan Acun Ilıcalı'nın bu yarışmasına ilgi şimdiden 250 bin oldu. 15 kişinin seçileceği yarışma için böyle büyük ilgi olması hem ekibi, hem de duyanları şaşırttı.

Ütopya'nın yarışmasının formatı ise şöyle: Bir kulübe, 2 inek ve bir kaç tavuk ile biraz tohumun verileceği 15 kişinin mini dünyası yarışma halinde izleyiciye sunulacak. Dışarıdan hiç bir ekleme olmayacak ve kazanan çok sürpriz bir hediye var.
Kemerburgaz'da çekimlerin gerçekleşeceği yarışmanın Ekim 2014'de Tv8'de olması bekleniyor.​

Son düzenleme:
Alabora ya çakma Survivor diyenler Acun' a baksın[emoji844]
Yaptığı programların çoğu alıntı ...

Pek ilgi çekici değil ama Acun ilgi çekici hale getirir muhakkak

Alabora ya çakma Survivor diyenler Acun' a baksın[emoji844]
Yaptığı programların çoğu alıntı ...
Alabora'ya çakma diyen birisi olarak lafını üzerime alındım ve cevaplayacağım.

Acun bu yapımı, orjinalini yapanlara para ödeyerek kendisi çekiyor. Alabora da ise sanki kendileri yeni bir program üretmişçesine bir durum vardı. Farkı bu. Zaten Acun kendim üretiyorum diye bir iddia da bulunmuyor.

Program pek ilgimi çekmedi. Hüsran olabilir.

Alabora'ya çakma diyen birisi olarak lafını üzerime alındım ve cevaplayacağım.

Acun bu yapımı, orjinalini yapanlara para ödeyerek kendisi çekiyor. Alabora da ise sanki kendileri yeni bir program üretmişçesine bir durum vardı. Farkı bu. Zaten Acun kendim üretiyorum diye bir iddia da bulunmuyor.

Program pek ilgimi çekmedi. Hüsran olabilir.
Para versede sonuçta kendisi yapmadı bu programı .[emoji4]

Benim merak ettiğim Acun acaba Fox yayınlamadan önce mi yayınlamaya başlayacak?

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy