Üstteki Soruyu Yanıtla!❓⁉️❓

Doğduğum yer

Vakit geçirmek için illa insanlara ihtiyaç duyar mısın yoksa yalnız kalmayı da başarabilir misin?

Doğduğum yer

Vakit geçirmek için illa insanlara ihtiyaç duyar mısın yoksa yalnız kalmayı da başarabilir misin?
Çevresel faktörlerden dolayı yalnız kaliteli vakit geçirmekte master seviyesine ulaştım.
%60 yalnızlık %40 insanlık.

Şehir hayatı mı kasaba hayatı mı?

Ne yapmayı istediğine bağlı.
Bir zamanlar yalnız kaldığım için çok ihtiyaç duymam.

Kırmızı et olarak hangi yemeği en çok seversin?

Kasaba olarak tam olarak nasıl bir yer olduğuna bağlı ama galiba Kasaba

Cep telefonu aldım yeğenime, son model :A
Diğer telefon ondan boşa çıktı :A

Ne kadar sıklıkta arkadaşlar ile dışarı çıkarsın?

İş hayatı

Bu aralar yapmaktan en keyif aldığın aktivite?

Serdar Ortaç - Canıma Minnet

Sadece tek bir şarkıcıyı dinleme hakkın olsa kimi dinlerdin?

Birini terketme olarak mı?
Eğer seviyorsam kalmak zor.

Benim için gitmeler hep kolay olmuştur :A

@xdragxx senin telefonun markası ne? :A
Benim telefon patladı onu bilmiyorsunuz tabii siz az kalsın ölüyordum :A Geçici olarak general mobile vardı evde onu kullanıyorum :A

Senin telefon ne mosi

• İlginç
Reactions: 12.Adam and Dosi
iPhone

Hayrola ne oldu ? Merak ettim olayı
Vaaay mosiye bak ıphone'a geçmiş sonunda :A
Kışın batarya şişikti bugün yarın değiştireyim diye erteledim elimde patladı baya yandı ama refleksle elimden salisesinde yere attım yer yandı yoksa elim ya da yüzüm yanacaktı :A

• Güldürdün
Vaaay mosiye bak ıphone'a geçmiş sonunda :A
Kışın batarya şişikti bugün yarın değiştireyim diye erteledim elimde patladı baya yandı ama refleksle elimden salisesinde yere attım yer yandı yoksa elim ya da yüzüm yanacaktı :A
Sen @xdragxx ’misin? Ayrılığın öncesinde aynı modeldi. Daha aynı telefon çünkü :A
Ailede bir kişi vardı IPhone kullanmayan, ona da aldım geçen. Artık bundna devam maalesef :A

Geçmiş olsun.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Sen @xdragxx ’misin? Ayrılığın öncesinde aynı modeldi. Daha aynı telefon çünkü :A
Ailede bir kişi vardı IPhone kullanmayan, ona da aldım geçen. Artık bundna devam maalesef :A

Geçmiş olsun.
Ben eminim sana kızıyordum o kadar zenginsin şu telefonu değiş diyordum :A O zaman ıphone'un alt modeliydi.

• Güldürdün