Çevresel faktörlerden dolayı yalnız kaliteli vakit geçirmekte master seviyesine ulaştım.Doğduğum yer
Vakit geçirmek için illa insanlara ihtiyaç duyar mısın yoksa yalnız kalmayı da başarabilir misin?
Birkaç ayda birCep telefonu aldım yeğenime, son model
Diğer telefon ondan boşa çıktı
Ne kadar sıklıkta arkadaşlar ile dışarı çıkarsın?
Kaldırdım…Bunu silmen için sana 1 dakika veriyorum...
Bu çok zor soruSerdar Ortaç - Canıma Minnet
Sadece tek bir şarkıcıyı dinleme hakkın olsa kimi dinlerdin?
Benim telefon patladı onu bilmiyorsunuz tabii siz az kalsın ölüyordumBirini terketme olarak mı?
Eğer seviyorsam kalmak zor.
Benim için gitmeler hep kolay olmuştur
@xdragxx senin telefonun markası ne?![]()
iPhoneBenim telefon patladı onu bilmiyorsunuz tabii siz az kalsın ölüyordumGeçici olarak general mobile vardı evde onu kullanıyorum
Senin telefon ne mosi
Vaaay mosiye bak ıphone'a geçmiş sonundaiPhone
Hayrola ne oldu ? Merak ettim olayı
Sen @xdragxx ’misin? Ayrılığın öncesinde aynı modeldi. Daha aynı telefon çünküVaaay mosiye bak ıphone'a geçmiş sonunda
Kışın batarya şişikti bugün yarın değiştireyim diye erteledim elimde patladı baya yandı ama refleksle elimden salisesinde yere attım yer yandı yoksa elim ya da yüzüm yanacaktı![]()
Ben eminim sana kızıyordum o kadar zenginsin şu telefonu değiş diyordumSen @xdragxx ’misin? Ayrılığın öncesinde aynı modeldi. Daha aynı telefon çünkü
Ailede bir kişi vardı IPhone kullanmayan, ona da aldım geçen. Artık bundna devam maalesef
Geçmiş olsun.
Lale Devri mi Yer Gök Aşk mı daha iyiydi sence?Sen @xdragxx ’misin? Ayrılığın öncesinde aynı modeldi. Daha aynı telefon çünkü
Ailede bir kişi vardı IPhone kullanmayan, ona da aldım geçen. Artık bundna devam maalesef
Geçmiş olsun.