Yiyeylimde tulumba gibimi olalım ))) Görmemiş olayım böyle hediyeyi ,pekte severim
hahahaha hediye böyle olur cnm senin yüzünden canım çekti gece gece ben sana vermekten vazgeçtimYiyeylimde tulumba gibimi olalım ))) Görmemiş olayım böyle hediyeyi ,pekte severim
hediyeye bakOnur duyardım.@mrt-06
Sana bir uyuzluk yapasım var Yatutarsa o nedenle Dexter'ın kellisini Hürrem'e verir senide o sahneleri izlemeye mahkum ederdim.Çok zorlama oldu.:8
Gece olmasaydı üşenmeden giderdim off aklıma soktun haa ))hahahaha hediye böyle olur cnm senin yüzünden canım çekti gece gece ben sana vermekten vazgeçtim
ayyy böyle paketinde şerbetli şekilde alıcaksın şerbetine batırıp batırıp ısırıcaksınGece olmasaydı üşenmeden giderdim off aklıma soktun haa ))
Umut'um hiç değilse düşünüp vermiş ya sen verdiğin hediye Niran Ünsal posteri!!!!!hediyeye baksen verme hediye falan
benimki en azından teoride sen baya bana niranlı hediye hazırladınUmut'um hiç değilse düşünüp vermiş ya sen verdiğin hediye Niran Ünsal posteri!!!!!
İnsan içinde paylaşma şunu. .ss
Hee çok iyi oldu (( Akla fikre bak ,ak birde çıtır çıtır baklava olacak gaziantepten alınmış yemede yanında zıbar )))ayyy böyle paketinde şerbetli şekilde alıcaksın şerbetine batırıp batırıp ısırıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?