Üstteki Ünlüyü Yorumla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pınar tuncegilimin eşi.
Bi de adaşım yani :)

Mine Tugay :love1:

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duayen aktör. işinin en iyilerinden.S Sosyal medyadaki bazi hallerine anlam veremiyorum bir türlü. Aklıma yatmiyor.

İlyas Salman

Henüz hiçbir filmini izlemediğim sanatsal filmler üreten yönetmen. Merak da ediyorum aslında ama mooduma uygun hissetmediğim açıp izleyesim gelmiyor. Her filmin doğru bir zamanı olduğunu düşünüyorum, aceleye gerek yok. :A
Emma Stone?

Hem komedi hem de aksiyon filmlerinde başarılı bulduğum biri ve dizilerde yakışıklılık denince bahsi geçen ünlü.

Haluk Bilginer

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Ortalama bir aktör. Bizdeki mankenden bozma oyuncuların 1-2 tık üstü. Yakışıklı olduğu için ve magazinsel olaylar sayesinde bu kadar popüler olan overrated oyuncu. Eksta olarak Jennifer'ı aldattığı için de pek hoşlanmam kendisinden. :A
Al Pacino?
------

Yılların usta oyuncusu, çok fazla anlatmaya gerek yok. Masum ve Şahsiyet dizilerini izledim sadece.

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Ortalama bir aktör. Bizdeki mankenden bozma oyuncuların 1-2 tık üstü. Yakışıklı olduğu için ve magazinsel olaylar sayesinde bu kadar popüler olan overrated oyuncu. Eksta olarak Jennifer'ı aldattığı için de pek hoşlanmam kendisinden. :A
Al Pacino?
------

Yılların usta oyuncusu, çok fazla anlatmaya gerek yok. Masum ve Şahsiyet dizilerini izledim sadece.
Ahahhahahhaa. Senin neden Brad Pitt'i pek sevmediğini şimdi anladım normal Friends'cisin :A

Alp Pacino'yu anlatmak haddimize değil tek kelimeyle kral.

Ahmet Kural?

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Hiçbir dizi ve filmini izlemediğim, Sıla olayıyla kendisini bitiren kötü bir karaktere sahip aktör.
Kate Winslet?