Üsküdar'a Giderken Veda Ediyor!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,408
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Kanal D'nin yaz sezonu öncesinde yayına sürdüğü komedi dizisi Üsküdar'a Giderken yayından kaldırılıyor. Dizi, farklı komedi üslubuyla özellikle internet üzerinde belli bir hayran kitlesi oluşturmasına rağmen reytnglerde aradığını bulamayınca bitirilmeye karar verildi. Erkan Can, Öner Erkan, Murat Cimcir, Tülin Özen, Erdal Tosun gibi oyuncuları rol aldığı dizi gelecek hafta yayınlanacak 13.bölümüyle ekranlara veda edecek...

3654.jpg

Sevilen bir diziydi az buçukta olsa ama yine Kanal D reyting canavarı olduğunu kanıtlamış oldu bu final haberi ile.

Bence bunda Kanal D'nin de suçu yok. Kanal D yine iyi dayandı ama dizi bekleneni veremedi. Çok farklı ve başarılı bir diziydi. Bitirilmesine üzüldüm açıkçası...

Bu diziden sonra Murat Cimcir'i daha sık ekranlarda görürüz bence. Önemli bir yetenek :)

Yazık oldu. Fatmagül'ün ardından iyi reyting alabilecek kapasiteye sahipti. Ama alamayınca yayından kaldırıldı. :)

kanal d sanki komedi dizileri bakımından lanetli gibi geniş aileden sonra hiç bir komedi dizileri tutmadı...

Adminim nerede yaziyor? Yani kaynak? Görmek istiyorum.. Yani bence iyi olur.. TvEN veya TNT alabilir.. :) :)

Ekşisözlükte bir yazar yazmış başka kanala geçebileceğini. Kaynağının dizi yapımcısı olduğunu iddia ediyor ama ne kadar doğru bilmiyorum :)