Kendi kendine laf sokuyor.Ay gayet iyi oldu boş konu kasanlara ders olsun
Kendi kendine laf sokuyor.Ay gayet iyi oldu boş konu kasanlara ders olsun
Ben lafımı ortaya koydum beğenen alır beğenmeyen bırakır kaçarKendi kendine laf sokuyor.
Kendine söyledin, kendine alındın.Ben lafımı ortaya koydum beğenen alır beğenmeyen bırakır kaçar
Kime dediğimi yahut kimlere dediğimi senin dışında herkes anladı sen kafanı yormaKendine söyledin, kendine alındın.
Elleri kırılsın .ss@Forumdash az dövmedi seni
Kim bu çıkaramadım fotoğraftan.
Küçükken Eren'i çok severdim.Konusu açılmayayınca kimsenin umrumda olmamış ünlülerin doğum günü
Bugün Eren Bakıcı doğmuş. Mutlu Yıllar Hepsi grubunun Prensesi Eren@xBUGRAx @Billy Kane @Çiğdem @alperuz @dreamy
Ekli dosyayı görüntüle 82576
Ve bugün yine @xemrexxx 'in Sanem Çelik'i doğmuş.Birde Kara Melek hayranı @ozmoturk Haberdar olsun yeter.
Ekli dosyayı görüntüle 82577
Demo.
Nice musmutlu yıllara
40'ına geldi mi ya, ben hala 30'larda dolaşıyor diye düşünmüştüm.
Mayıs da nasıl bereketli bir aysa (yıllar farklı olsa bile) 4 Mayıs'ta Burcu Biricik, 11'inde İlker Kaleli, 18'inde Demet Evgar doğmuş.
Nice musmutlu yıllara
Gözlerde bir damla yaş.40'ına geldi mi ya, ben hala 30'larda dolaşıyor diye düşünmüştüm.
AzDen
En çok Eren’i severdim dördü arasında.Konusu açılmayayınca kimsenin umrumda olmamış ünlülerin doğum günü
Bugün Eren Bakıcı doğmuş. Mutlu Yıllar Hepsi grubunun Prensesi Eren@xBUGRAx @Billy Kane @Çiğdem @alperuz @dreamy
Ekli dosyayı görüntüle 82576
Ve bugün yine @xemrexxx 'in Sanem Çelik'i doğmuş.Birde Kara Melek hayranı @ozmoturk Haberdar olsun yeter.
Ekli dosyayı görüntüle 82577
En çok Eren’i severdim dördü arasında.İyi ki doğmuş.
Pek umutlu değilim işe yarayacağından ama yapayım bari.O yüzden etiketledim zaten. Biliyoruz her halde
Sen git etiketi yap bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?