Emre Ozansoy
Moderatör
Seninki dimi bu 😂
Kudurma. .ss
Doğum günün kutlu olsun Eylül Tumbar
Çatla anamKudurma. .ss
İyi al koynuna bari.Çatla anamBayılıyorum böyle minnoş kızlara
Enes Koçak ile sevgililer. ssİyi al koynuna bari.
Büyücüsü sağlammış kızın.Enes Koçak ile sevgililer. ss
Enes'in yeni dizisi tutmazsa tekmeyi vurur başka parlağa geçiş yapar kadınlara güven olmazBüyücüsü sağlammış kızın.
Ecünnü kendi tutmamış dizisine baksın önce.Enes'in yeni dizisi tutmazsa tekmeyi vurur başka parlağa geçiş yapar kadınlara güven olmaz
Kendi Düşen Ağlamaz 27’de bitti, Yalan da o kadar sürerse başarılı sayılırEcünnü kendi tutmamış dizisine baksın önce.
Bu bir başarı değil ama.Kendi Düşen Ağlamaz 27’de bitti, Yalan da o kadar sürerse başarılı sayılırYaz dizilerinde oynayarak akıllılık ediyor aslında kışın 5 bölümde postalanma ihtimali var
Değil haklısın daha iyi bir kariyer başlangıcı yapabilirdi nasıl başlarsan öyle gider çünküBu bir başarı değil ama.
Eeee bu kadar gömdün artık doğum gününü kutlamazsın.Değil haklısın daha iyi bir kariyer başlangıcı yapabilirdi nasıl başlarsan öyle gider çünküZaten güzellik de bir yere kadar oyunculuğu da pek parlak değil
Güzelliğine hayranım ama doğruları da söylerimEeee bu kadar gömdün artık doğum gününü kutlamazsın.
Ayol bu güzelse ben eşsiz bir parçayım.Güzelliğine hayranım ama doğruları da söylerim
Tekrardan iyi ki doğdun prenses Eylül
Bu kadar da çatlanmaz ki bu güzellikler senin parlakları kapıyorlar diyeAyol bu güzelse ben eşsiz bir parçayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?