Emre Ozansoy
Moderatör
Seninki dimi bu 😂Doğum günün kutlu olsun Ali Yasin Özegemen Ekli dosyayı görüntüle 127125
Kudurma. .ss
Doğum günün kutlu olsun Eylül Tumbar
Çatla anam Bayılıyorum böyle minnoş kızlaraKudurma. .ss
İyi al koynuna bari.Çatla anam Bayılıyorum böyle minnoş kızlara
Enes Koçak ile sevgililer. ssİyi al koynuna bari.
Büyücüsü sağlammış kızın.Enes Koçak ile sevgililer. ss
Enes'in yeni dizisi tutmazsa tekmeyi vurur başka parlağa geçiş yapar kadınlara güven olmazBüyücüsü sağlammış kızın.
Ecünnü kendi tutmamış dizisine baksın önce.Enes'in yeni dizisi tutmazsa tekmeyi vurur başka parlağa geçiş yapar kadınlara güven olmaz
Kendi Düşen Ağlamaz 27’de bitti, Yalan da o kadar sürerse başarılı sayılır Yaz dizilerinde oynayarak akıllılık ediyor aslında kışın 5 bölümde postalanma ihtimali varEcünnü kendi tutmamış dizisine baksın önce.
Bu bir başarı değil ama.Kendi Düşen Ağlamaz 27’de bitti, Yalan da o kadar sürerse başarılı sayılır Yaz dizilerinde oynayarak akıllılık ediyor aslında kışın 5 bölümde postalanma ihtimali var
Değil haklısın daha iyi bir kariyer başlangıcı yapabilirdi nasıl başlarsan öyle gider çünkü Zaten güzellik de bir yere kadar oyunculuğu da pek parlak değilBu bir başarı değil ama.
Eeee bu kadar gömdün artık doğum gününü kutlamazsın.Değil haklısın daha iyi bir kariyer başlangıcı yapabilirdi nasıl başlarsan öyle gider çünkü Zaten güzellik de bir yere kadar oyunculuğu da pek parlak değil
Güzelliğine hayranım ama doğruları da söylerimEeee bu kadar gömdün artık doğum gününü kutlamazsın.
Ayol bu güzelse ben eşsiz bir parçayım.Güzelliğine hayranım ama doğruları da söylerim
Tekrardan iyi ki doğdun prenses Eylül
Bu kadar da çatlanmaz ki bu güzellikler senin parlakları kapıyorlar diyeAyol bu güzelse ben eşsiz bir parçayım.