Ünlülerden Mustafa Ceceli'ye Tepki Yağıyor!

Bu kadın ATV'ye fazla geliyor iki üç beden.

Adaşım çakmış golü Denizler hep böyledir.

Meryem Çakırbeyli son sözü söylemiş.

Oturtsunlar karşısına Mustafa Ceceli'yi kessin raconu.
@batuhankaralar

Asalet böyle bir şey işte, severek izliyoruz

Biz tepkimizi skandaldan önce göstermiştik tabi sen Suzi çatlağı çıkınca diziyi bıraktığın için bilmemen normal

Niye @xemrexxx nin beceremediği etiketler siz alıntılayınca bildirimi geldide bir tek Batuhan'ınkinde gelmedi?
Forum resmen dışlıyor @batuhankaralar i 😱

Ben sana etiket yollamadım ki
@denizz19 anlatsana durumu yine anlamazsa
ve etiketlediğim klip konusuna gel

Deniz, Sherlock ve Atacan'da yollamadı bana etiket.
Siz Emre'nin mesajını alıntıladınızya, ordaki olmamış etiket bildirimi geliyor alıntı olunca. Onlardan geldi ama senden gelmedi onu diyorum. Detaylı oku

O bana da geliyor
Forumu zaten anlamıyorum etiketlerin yarısı gitmiyor falan tam bir yönetim boşluğu var

Mabel Reyizin tweetlerini de çok beğendim kanka onları da ekleseydin keşke
@mrt-06

Öncelikle, İntizar’ın lezbiyen olduğunu anlamamak için kör olmak lazım. Eminim ki yapım şirketi ya da en azından yetkililerinden bazıları da bunu biliyordu. Ama ortaya çıkınca böyle bir hareketle büyüklük yaptıklarını düşündüler oysa yerin dibine battılar. Ama eğer sahip çıksalardı o zaman gerçekten Türkiye de birşeyler değişiyor diyebilirdim. Bugün o kadar güzel destek mesajları okudum ki gözlerim doldu. Neyse ki güzel insanlar hala var. Umarım diğer insanlar sürüsü de eşcinselliğin bir tercih değil de varoluş olduğunu biraz olsun anlamaya çalışır, ama hiç umudum yok.

Mustafa Ceceli hayatımda gördüğüm en zavallı insansın. Kendi bokumu kapatayım derken, bi bok çukuru olduğunu herkes birkez daha gördü. Sen ve senin gibiler ancak bi yandan ezan okuyup bir yandan karısını aldatır.

@Çiğdem- @sokak sanati @xemrexxx @S.G.A.T. @Ahmed

Mustafa Ceceliyi sevmezdim, daha da soğudum. Nasıl insanlar var..

Hakaret, küfür, aşağılamayla hiçbir zaman haklı olunmaz bu açık ve nettir.

Bunu yorumda da yazmıştım sırf çocuğunun hatrına bunu yapmamalıydı.

Sendemi Mustafa cecelinin yaptığına inanıyorsun hımm ben inanmıyorum yaptığına baba oluşu benim içime oturuyor hayranlık falan umrumda değil şuan ben Arını düşünüyorum evladına yapamaz ya o büyüğünde soracak babasına hesap soracağim diyo mustafa ceceli bakalım ne olacak

Yazılanlar da mustafa Ceceli mahkemeye ispat diye sunmuş bunu söyleniyor..Ayrıca sosyal medyada malum birsürü tepki bulunuyor ona karşı..ünlülerden dahi bir sürü tepki aldı.

Yazılanlar da mustafa Ceceli mahkemeye ispat diye sunmuş bunu söyleniyor..Ayrıca sosyal medyada malum birsürü tepki bulunuyor ona karşı..ünlülerden dahi bir sürü tepki aldı.

Evet okudum açıklamasını banada maille geldi diyo cengiz semercioğluna göre başta inanmamış sinem çocuğumun annesi olmaz demiş videolar Arınında anlattıkları olunca mahkemeye başvurmuş o daha çok küçük anlayacak yaşta değil ki bilemiyorum ne kadar doğru diyorum ya bir baba evladına yapamaz diye düşünüyorum ben mustafa ceceli değil Arını düşünüyorum valla o 2.videodaki görüntüyü inşAllah Arın şahit olmamıştır

Bencede çocuğuna biri bunu yapamaz yapmamalıdır da yazılanlar bunu onun yaptigini söylüyor tabiki bu konunun aslını bilmiyoruz ancak yazılanlar bunlar