Yazıklar olsun böyle şeye... Doğal SABAR yok oldu her şey yapaylaştı... Bunların başını çekenler belli... HBO... ÇÖPFLİX... AMAZON... @MasacRESinema sektörünü woke denen şey esir almış durumda..
Yazıklar olsun böyle şeye... Doğal SABAR yok oldu her şey yapaylaştı... Bunların başını çekenler belli... HBO... ÇÖPFLİX... AMAZON... @MasacRESinema sektörünü woke denen şey esir almış durumda..
Ölümüz bile diğer kanalların hayal bile edemeyeceği bir seviyede kalitede...Bıraaaaaakkkkk... Kanalını övdüğün her sene daha da kötüye gidiyorsunuz... Görüyoruz yaptığınız eserleri... @Maskeli Fedai
Sinema sektörünü woke denen şey esir almış durumda..
------
Bir yıldır doğru düzgün bir şey çıkmıyor yoldaşım.. Sinema sektörü kan ağlıyor.. @MasacRE
Sinema mı kalmış kardeşim... Geçti gitti o günler unutun...Yazıklar olsun böyle şeye... Doğal SABAR yok oldu her şey yapaylaştı... Bunların başını çekenler belli... HBO... ÇÖPFLİX... AMAZON... @MasacRE
Taaam taaam inandım... @Maskeli FedaiÖlümüz bile diğer kanalların hayal bile edemeyeceği bir seviyede kalitede...
Siyahi Elf'ten sonra ben bittim zaten... @MasacREAmazon zaten The Boys gibi bir diziyi bile bitirdi.. @MasacRE
Harbiden sinema sektörü bitti.. Eski içerikleri yeniden çekip duruyorlar.. @MEnesSinema mı kalmış kardeşim... Geçti gitti o günler unutun...
2019 son yılların gördüğü en manyak filmlerin yılıydı.. Şimdi peh..Ah be... Nerde eski filmler... 2019'dan sonra SİNEMA ÖLDÜ... @MasacRE
Ah be... Nerde eski filmler... 2019'dan sonra SİNEMA ÖLDÜ... @MasacRE
2019'dan sonra pandemi başladı. Sonra bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmadı maalesef...2019 son yılların gördüğü en manyak filmlerin yılıydı.. Şimdi peh..
Tarantino da bizim gibi emekliliğe ayrıldı.. O da 2019'dan beri kayıplarda.. @MasacRE
Pandemi... Her şeyi yok etti... Yazık...2019'dan sonra pandemi başladı. Sonra bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmadı maalesef...
Abim son filmini çekecek diye bekliyoruz yıllardır film ertelendi bir şey oldu ne oldu belli değil... Daha çok bekleriz maalesef...Tarantino da bizim gibi emekliliğe ayrıldı.. O da 2019'dan beri kayıplarda.. @MasacRE
2023'ü ancak puan skalası 9'dan başlayan insanlar beğenebilir zaten... @Maskeli Fedai
Bizim ömür sadece beklemekle geçiyor.. @MasacREPandemi... Her şeyi yok etti... Yazık...
Abim son filmini çekecek diye bekliyoruz yıllardır film ertelendi bir şey oldu ne oldu belli değil... Daha çok bekleriz maalesef...
Hadi oradan leş herif... Sen ne anlarsın sanattan... Gayet yağ gibi filmler vardı...2023'ü ancak puan skalası 9'dan başlayan insanlar beğenebilir zaten... @Maskeli Fedai
Nasip artık bir daha kim bilir ne zaman.. @MasacREHadi oradan leş herif... Sen ne anlarsın sanattan... Gayet yağ gibi filmler vardı...
------
Paramparça olmaktan bir hal olduk be yoldaşlarım... Ben gidiyorum... Belki gelirim belki gelmem... @MasacRE @Maskeli Fedai
Onca çağrımıza gelmeyen adam bu saatten sonra gelse de bizi bulamaz artık...