fanlara karşı savaşım devame decektir xemrexxx engellenemezOh olsun @emrexxx'e senmisin Tuba'ya laf atan.
Tatilden dönde aman lazım değil laf at, sen ve @destere olmayınca benim mesaj sayımda düştü.fanlara karşı savaşım devame decektir xemrexxx engellenemez
Konuda sadece Yüzyıl'ın adı geçiyor diye o bu bölüme açılmaz magazine açılır.ne alakası var hep melunluğundan yapıyonuz.ss
seni mi takıcaz nanik sanaKonuda sadece Yüzyıl'ın adı geçiyor diye o bu bölüme açılmaz magazine açılır.
Neyse konu dışına çıkmayalım İsveçli kötü moderatör burlardadır.
isviçreli o biş kere .ssNeyse konu dışına çıkmayalım İsveçli kötü moderatör burlardadır.
darbe yapıcaz az kaldıSen takma ben taşırım.
sen küçük gösteriyorsan kızın suçu nebenle nasıl yaşıtt oluyor bu kızzz benden 15 yaş yaşlı görünüyor teyzem gibi kalır benim yanımda
hayırrr o yaşlı görünüyor asıll benim sucum neeesen küçük gösteriyorsan kızın suçu ne
ayol taş gibi kız işte @Yakamoz-Asi ile @destere de bana katılır kıskanmahayırrr o yaşlı görünüyor asıll benim sucum neee
yaa ne demezsinn benle yaşıt ama teyzem gibi duruyor
ayol kız kaç saat tenis maçı yapıyor normalyaa ne demezsinn benle yaşıt ama teyzem gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?