fanlara karşı savaşım devame decektir xemrexxx engellenemezOh olsun @emrexxx'e senmisin Tuba'ya laf atan.![]()
Tatilden dönde aman lazım değil laf at, sen ve @destere olmayınca benim mesaj sayımda düştü.fanlara karşı savaşım devame decektir xemrexxx engellenemez![]()
Konuda sadece Yüzyıl'ın adı geçiyor diye o bu bölüme açılmaz magazine açılır.ne alakası var hep melunluğundan yapıyonuz.ss
seni mi takıcaz nanik sanaKonuda sadece Yüzyıl'ın adı geçiyor diye o bu bölüme açılmaz magazine açılır.![]()
Neyse konu dışına çıkmayalım İsveçli kötü moderatör burlardadır.
isviçreli o biş kere .ssNeyse konu dışına çıkmayalım İsveçli kötü moderatör burlardadır.![]()
darbe yapıcaz az kaldıSen takma ben taşırım.![]()
sen küçük gösteriyorsan kızın suçu nebenle nasıl yaşıtt oluyor bu kızzz benden 15 yaş yaşlı görünüyor teyzem gibi kalır benim yanımda![]()
hayırrr o yaşlı görünüyor asıll benim sucum neeesen küçük gösteriyorsan kızın suçu ne![]()
ayol taş gibi kız işte @Yakamoz-Asi ile @destere de bana katılır kıskanmahayırrr o yaşlı görünüyor asıll benim sucum neee![]()
yaa ne demezsinn benle yaşıt ama teyzem gibi duruyor
ayol kız kaç saat tenis maçı yapıyor normalyaa ne demezsinn benle yaşıt ama teyzem gibi duruyor![]()