Ünlü Oyuncu Dizisini Kaldıran Star TV'ye Kızgın!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
İbret-i Ailem dizisinin kaldırılmasına tepki

Acun Ilıcalı'nın Star TV ile anlaşmasından ve Cuma-Cumartesi-Pazartesi akşamlarını kapatmasından sonra bazı dizi ve programların yayınların ya son bulmuş ya da ertelenmişti.

O dizilerden birisi de Zafer Algöz ile Müjdat Gezen'i buluşturan komedi dizisi İbret-i Ailem idi.

Zafer Algöz, Acun Ilıcalı'ya değil ama Star TV'ye bir hayli kızmış. Ünlü oyuncu, "Ilıcalı'nın kanala transfer olmasıyla, sadece bizim dizi değil, birkaç başka dizi daha yayından kaldırıldı. Fakat benim burada kızdığım kişi değil, kurumlar. Siz de biliyorsunuz ki Türkiye'de reyting ölçümü, kesinlikle doğru yapılmıyor. Zaten üniversite ve KPSS sınavında bile şaibe olan bir ülkede, istatistiki verilere dayalı her ölçümle rahatça oynanabileceğini düşünüyorum. Bu nedenle, hangi işin tutup tutmayacağını kestirmekte zorlanıyorum artık" diyor.

Çok Haklı 2 Konuda Sınav Reyting Güven Yok :)
İbreti Ailem Oyuncuları Farklı Dizilerde Rol Alır İnşallah .
Çok Kaliteli Genç Ve Üstatlar var çünkü

Ekranlara gelen ender orijinal ve başarılı işlerdendi ama ne yazık ki reyting kurbanı oldu tıpkı Üsküdara Giderken gibi...

güzel diziydi diyenlere katılmıyorum .. izlemekten kaçındığım bir diziydi dizinin bitirilmesi iyi olmuş, fakat oyuncunun reyting konusundaki şaibelerle ilgili yorumuna katılıyorum reytingler sağlıklı ölçülmüyor..