Çak çadırı bakalım Bu kamp fikrini beğendimO kampta çadır kurmaya bayılırım hele o çadırı kılıfından çıkarıp çakmayı çok seviyorum
Bakıyorum çadır kurmamı çok beğendin benim çadır hep kurulu kalacakÇak çadırı bakalım Bu kamp fikrini beğendim
Daha iyi bol bol çadırınla ilgilenirim Temizlerim falan yaniBakıyorum çadır kurmamı çok beğendin benim çadır hep kurulu kalacak
Çadırı temiz tutarım her zamanDaha iyi bol bol çadırınla ilgilenirim Temizlerim falan yani
Olsun bi üstünden geçmek lazım çadırında beni ağırlarsın tüm geceÇadırı temiz tutarım her zaman
Benim çadırım senin üstünden geçerOlsun bi üstünden geçmek lazım çadırında beni ağırlarsın tüm gece
Geçsin geçsin Baya yorulcam gibi ama olsun değerBenim çadırım senin üstünden geçer
Ne meraklısınGeçsin geçsin Baya yorulcam gibi ama olsun değer
İlk kamp ve çadır fikrini @mrt-06 attı ortaya Meraklıyım tabi daha önce hiç zıplamadım veya kamp kurmadımNe meraklısın
Çadır bile mi kurmadınİlk kamp ve çadır fikrini @mrt-06 attı ortaya Meraklıyım tabi daha önce hiç zıplamadım veya kamp kurmadım
Kurdum ama başkasının kurmasını pek görmedimÇadır bile mi kurmadın
Aklına gelmediyse niye sırıttın şaşkınOha hiç aklıma gelmedi bu, iyice fesatlaştın? 😱
Senin mesajı görünce sırıttım işte, nereden aklıma gelsin.Aklına gelmediyse niye sırıttın şaşkın
Sen de az yılan değilsinSenin mesajı görünce sırıttım işte, nereden aklıma gelsin.
Sen ve sokak sanati baş yılansın, sonradan mrt-06 Buğra falan ilerliyor liste. Ben yılanın kuyruğunun sonundayım.Sen de az yılan değilsin
Ben çift başlı yılanımSen ve sokak sanati baş yılansın, sonradan mrt-06 Buğra falan ilerliyor liste. Ben yılanın kuyruğunun sonundayım.