Çak çadırı bakalımO kampta çadır kurmaya bayılırım hele o çadırı kılıfından çıkarıp çakmayı çok seviyorum![]()
Bakıyorum çadır kurmamı çok beğendin benim çadır hep kurulu kalacakÇak çadırı bakalımBu kamp fikrini beğendim
![]()
Daha iyi bol bol çadırınla ilgilenirimBakıyorum çadır kurmamı çok beğendin benim çadır hep kurulu kalacak![]()
Çadırı temiz tutarım her zamanDaha iyi bol bol çadırınla ilgilenirimTemizlerim falan yani
![]()
Olsun bi üstünden geçmek lazım çadırında beni ağırlarsın tüm geceÇadırı temiz tutarım her zaman![]()
Benim çadırım senin üstünden geçerOlsun bi üstünden geçmek lazım çadırında beni ağırlarsın tüm gece![]()
Geçsin geçsinBenim çadırım senin üstünden geçer![]()
Ne meraklısınGeçsin geçsinBaya yorulcam gibi ama olsun değer
![]()
İlk kamp ve çadır fikrini @mrt-06 attı ortayaNe meraklısın![]()
Çadır bile mi kurmadınİlk kamp ve çadır fikrini @mrt-06 attı ortayaMeraklıyım tabi daha önce hiç zıplamadım veya kamp kurmadım
![]()
Kurdum ama başkasının kurmasını pek görmedimÇadır bile mi kurmadın![]()
Aklına gelmediyse niye sırıttın şaşkınOha hiç aklıma gelmedi bu, iyice fesatlaştın? 😱![]()
Senin mesajı görünce sırıttım işte, nereden aklıma gelsin.Aklına gelmediyse niye sırıttın şaşkın![]()
Sen de az yılan değilsinSenin mesajı görünce sırıttım işte, nereden aklıma gelsin.![]()
Sen ve sokak sanati baş yılansın, sonradan mrt-06 Buğra falan ilerliyor liste. Ben yılanın kuyruğunun sonundayım.Sen de az yılan değilsin![]()
Ben çift başlı yılanımSen ve sokak sanati baş yılansın, sonradan mrt-06 Buğra falan ilerliyor liste. Ben yılanın kuyruğunun sonundayım.![]()