Sunay Akın yakın bir aile dostumuz, babamın neredeyse 25 yıllık arkadaşı. Forumda tanıyan var mıdır bilmiyorum ama şair ve fotoğrafçı Akgün Akova da babamın çok yakın arkadaşı, ailecek görüşüyoruz hep. Yine babam sayesinde okuyanların tanıdığı ancak fazla popüler olmayan şair ve yazarları tanıyorum. Bir de ressam Onay Akbaş var tanıdığım.
Eurovision'da ülkemizi iki sefer temsil eden ve bunlardan birinde 3. olan Şebnem Paker ilkokuldayken 3 sene müzik öğretmenliğimi yaptı, hala daha görüşürüz arada sırada.
Çok söylemekten hoşlanmasam da İstanbul'un en meşhur ilçelerinden birinin belediye başkanı yakın akrabam.
Özge Özpirinççi'nin dedesi ile anneannem çok uzaktan akraba diye biliyorum, ama hiç tanışmadım.
Birol Güven, Celal Pir ve Bülent Korkmaz'ın çocukları bizim lisedeydi, Birol Güven'in oğluyla iki sene aynı servisteydik. Bülent Korkmaz'ı da veli toplantısında görmüştüm bir sefer. Celal Pir'in karısı da okul aile birliğindeydi. Spiker Gülay Avşar'ın oğlu da bir alt dönemimdeydi.
Ünlü bir mafya babasının çocuklarıyla aynı ilkokul + ortaokulda okudum, hatta çocukları kuzenimin doğum gününe gelmişti. Yine aynı kişinin yeğenleri de sınıf arkadaşlarımdı (gerçek yeğenler
).
Bunların haricinde benim de gördüğüm, tanıştığım ünlüler filan var, onları da yazayım hadi.
:
"Seksi şempanze" zamanlarında Yıldız Kaplan alt komşumuzdu, anneannemle gün bile yapmıştı.
Algı Eke ile bir defa tanışmış, sonraki bir sefer de baya muhabbet etmişliğimiz var.
Oyun Atölyesi'nin kafesinde Haluk Bilginer ile arkalı önlü oturmuştuk.
Uykusuz dergisi ekibinden iki defa imza aldım, Ersin Karabulut, Oky ve Yiğit Özgür ile fotoğrafım var.
Hayalhane'ye gittiğimde Özlem Türay, Burak Satıbol ve Ayhan Taş ile kapı girişinde tokalaşmıştım.
Mabel Matiz ile daha ilk albümü zamanlarında çektirdiğim fotoğrafım var, Küçük İskender ile şiir + müzik programı gibi bir şey yapmışlardı da oraya gitmiştim.
Bir yılbaşında Marsis grubuyla bardak tokuşturmuştuk (iki kez yılbaşına Marsis grubuyla girdim evet.
).
Yine bir kitap fuarında bir gazetecinin zoruyla Füsun Önal ile fotoğraf çektirmiştik.
Erdem Baş ile Ordu Mado'da arkalı önlü masalarda dondurma yemiştik.
Soner Arıca'yı babaannemin mahallesinde kızlı erkekli bir grupla güle oynaya pide yemeye giderken görmüştüm, bizim oralı o da zaten.
Sadri Alışık Ödül Töreni'ne gitmiştim 2 yıl önce, orada epey ünlü görmüştüm. Aralarında rahmetli Oya Aydoğan ile rahmetli Çolpan İlhan da vardı.
Bir alışveriş merkezinde de kuzenimle birlikte Pelin Karahan'la fotoğraf çektirmiştik ama Pelin Karahan fotoğrafta sanki bizim hayranımız gibi çıkmıştı, artık nasıl poz verdiysek.
Annem ve babamın karşılaştığı, tanıştığı ünlüler filan benimkinden daha eğlenceli, istek üzerine onları da yazarım.