Ben ne biliyim haberlerde falan hep diyodu hadise 450 bin ajda 500 bin aliyor diyeözel yılbaşı sahneleri bile o kadar değil biliyoruz herhalde az çok konser ücretlerini![]()
Ben ne biliyim haberlerde falan hep diyodu hadise 450 bin ajda 500 bin aliyor diyeözel yılbaşı sahneleri bile o kadar değil biliyoruz herhalde az çok konser ücretlerini![]()
allah allahBen ne biliyim haberlerde falan hep diyodu hadise 450 bin ajda 500 bin aliyor diye![]()
O zaman ben yanlis hatirliyorumdur arastirmak lazim ama üsengecim ben neyse bosver bizene ne kadar aldiklarindanallah allahgeçen sene en fazla 400 sezen almıştı
hadise nasıl geçsin sezeni
Görmüştüm de unuttum koymayı bence de güzel bir klip olacak ama Bu Nasıl Aşk pek ses getirmedi sanki. Ama ben çok beğeniyorum o ayrı.
BNA çok zorlu bir dönemde çıktı ama iyi iş yaptı bence.Görmüştüm de unuttum koymayı bence de güzel bir klip olacak ama Bu Nasıl Aşk pek ses getirmedi sanki. Ama ben çok beğeniyorum o ayrı.![]()
Ayol kral popta 1. OlmusGörmüştüm de unuttum koymayı bence de güzel bir klip olacak ama Bu Nasıl Aşk pek ses getirmedi sanki. Ama ben çok beğeniyorum o ayrı.![]()
bekliyor musunuzÖzge'yi bekliyoruz.![]()