- Reaksiyon puanı
- 13,228
- Puanı
- 1,060
belki de .Özge seksi değil ki sadece tatlılığını seviyorum.Murat bir şey yapamamıştır Merve sette bekliyordur kesin.
belki de .Özge seksi değil ki sadece tatlılığını seviyorum.Murat bir şey yapamamıştır Merve sette bekliyordur kesin.
belki de .aslında şarkının sözleri biraz daha müstehcenmiş dalkılıç cesaret edememiş söylemeye.öyle kalsaydı şart olurdu
gülşen yazdı tabii, başka cesaret edebilecek kişi sayısı sayılı.Müstehsense kesin Gülşen yazmıştır.Kalmaması iyi olmuş.
gülşen yazdı tabii, başka cesaret edebilecek kişi sayısı sayılı.ben merak ettim ama o halini.
yok sılanın pek o taraklarda bezi yok, o daha çok içki masasındaArada Sıla'da ediyor galiba.
Hangi halini.😱
yok sılanın pek o taraklarda bezi yok, o daha çok içki masasında
ilk halini işte.
hahaaHıı Şarkı benimde aklım Özge'de kaldı.Klasik Gülşen işte neyin merakı.
hahaagülşenin klasik özelliği her şarkısındaki farklılıktır
Aynen, bayağı güzel çıkmış fotoğraflarda.Klibi izleriz o vakit
O her haliyle güzelAynen, bayağı güzel çıkmış fotoğraflarda.
Tabiki Melegin kızı osen sever miydin özgeyi lo 🙂
Evetmelekler korusun dan dimi
Sacmalama Hadise bir konserde 500 bine yakin para aliyor Murat ta aliyordur.sezen aksu değil bunlar bir konserde 200 bin alsınnormalde ortalama bir klip 30 bin tl civarı galiba türkiyede..
inşallah o paranın hakkı verilir
özel yılbaşı sahneleri bile o kadar değil biliyoruz herhalde az çok konser ücretleriniSacmalama Hadise bir konserde 500 bine yakin para aliyor Murat ta aliyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?