Kadından kurtulduk bence iyi olmuş Mustimi kuruttuYazık olmuş. Çocukların ve o kadar yılın hatrına boşanmamalılardı bence.
Kadından kurtulduk bence iyi olmuş Mustimi kuruttuYazık olmuş. Çocukların ve o kadar yılın hatrına boşanmamalılardı bence.
Kuruyan çiçek bir daha açmaz işte. Adamı emip çöp gibi kenara attı.Kadından kurtulduk bence iyi olmuş Mustimi kuruttu
Her ay sürekli baştan aşşağıya ev yenilenirmi adamın servetini kurutmuşKuruyan çiçek bir daha açmaz işte. Adamı emip çöp gibi kenara attı.
Mustin dede olacak artık. Adam yaşlandı, kenara çekilsin yeter.Her ay sürekli baştan aşşağıya ev yenilenirmi adamın servetini kurutmuş
Mustim fit adam elini sallasa ellisi
Aaa sen öyle san ayoll @mrt-06 a meydan okudu mesalaMustin dede olacak artık. Adam yaşlandı, kenara çekilsin yeter.
Hayranlığını çok çabuk sattın.
Musti küstü sana.
Aaa yabancıda dinliyoruz zaten forumda yabancı akımını başlatanlardandık yarışmada ilk seçtiğim şarkıcı AvrildiMusti küstü sana.
Sen iyisi mi yabancı dinle biraz.
Sakın bana yabancı müzik plak şirketim de var deme, yoksa düşüp bayılacağım.Aaa yabancıda dinliyoruz zaten forumda yabancı akımını başlatanlardandık yarışmada ilk seçtiğim şarkıcı Avrildi@bazinga Tam bir kütüktü yabancı şarkının y halfini bile bilmiyordu inanılmaz cahildi şimdi havalı takılmaya çalıştığına bakma@Harunnn60 @mrt-06 @sokak sanati
Hahah Aaa işte müzik patronu diyelimSakın bana yabancı müzik plak şirketim de var deme, yoksa düşüp bayılacağım.
Forumunda takıldığın admine kaglfa tutuyorsun. Yarın bir gün şutlanırsan şaşırmam artık.Hahah Aaa işte müzik patronu diyelim
Hahah Aaa bana sürekli 1-2 verip duruyordu yabancıları son sıraya atıp listeyi öyle oluşturuyordu hatta @bazinga ya ben Erol Taş diyordumForumunda takıldığın admine kaglfa tutuyorsun. Yarın bir gün şutlanırsan şaşırmam artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?