Kadından kurtulduk bence iyi olmuş Mustimi kuruttuYazık olmuş. Çocukların ve o kadar yılın hatrına boşanmamalılardı bence.
Kadından kurtulduk bence iyi olmuş Mustimi kuruttuYazık olmuş. Çocukların ve o kadar yılın hatrına boşanmamalılardı bence.
Kuruyan çiçek bir daha açmaz işte. Adamı emip çöp gibi kenara attı.Kadından kurtulduk bence iyi olmuş Mustimi kuruttu![]()
![]()
![]()
Her ay sürekli baştan aşşağıya ev yenilenirmi adamın servetini kurutmuşKuruyan çiçek bir daha açmaz işte. Adamı emip çöp gibi kenara attı.![]()
Mustin dede olacak artık. Adam yaşlandı, kenara çekilsin yeter.Her ay sürekli baştan aşşağıya ev yenilenirmi adamın servetini kurutmuş![]()
![]()
Mustim fit adam elini sallasa ellisi![]()
Aaa sen öyle san ayoll @mrt-06 a meydan okudu mesalaMustin dede olacak artık. Adam yaşlandı, kenara çekilsin yeter.![]()
Hayranlığını çok çabuk sattın.
Musti küstü sana.
Aaa yabancıda dinliyoruz zaten forumda yabancı akımını başlatanlardandık yarışmada ilk seçtiğim şarkıcı AvrildiMusti küstü sana.
Sen iyisi mi yabancı dinle biraz.![]()
Sakın bana yabancı müzik plak şirketim de var deme, yoksa düşüp bayılacağım.Aaa yabancıda dinliyoruz zaten forumda yabancı akımını başlatanlardandık yarışmada ilk seçtiğim şarkıcı Avrildi@bazinga Tam bir kütüktü yabancı şarkının y halfini bile bilmiyordu inanılmaz cahildi şimdi havalı takılmaya çalıştığına bakma
![]()
![]()
@Harunnn60 @mrt-06 @sokak sanati
Hahah Aaa işte müzik patronu diyelimSakın bana yabancı müzik plak şirketim de var deme, yoksa düşüp bayılacağım.![]()
Forumunda takıldığın admine kaglfa tutuyorsun. Yarın bir gün şutlanırsan şaşırmam artık.Hahah Aaa işte müzik patronu diyelim![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa bana sürekli 1-2 verip duruyordu yabancıları son sıraya atıp listeyi öyle oluşturuyordu hatta @bazinga ya ben Erol Taş diyordumForumunda takıldığın admine kaglfa tutuyorsun. Yarın bir gün şutlanırsan şaşırmam artık.![]()