@mrt-06 @Aserat @xemrexxx @Forumdash @Dosi @vadikızı @cookies @Harunnn60 @Ahmed @S.G.A.T. @DarkLegenD @ozmoturk @gözlemci @denizz19 @xBUGRAx @Bully @dizi kolik @ozgur2113 @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane
Ecünnü yeniden kazandı,biz kaybettik
@mrt-06 @Aserat @xemrexxx @Forumdash @Dosi @vadikızı @cookies @Harunnn60 @Ahmed @S.G.A.T. @DarkLegenD @ozmoturk @gözlemci @denizz19 @xBUGRAx @Bully @dizi kolik @ozgur2113 @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane
Ecünnü yeniden kazandı,biz kaybettik
Lan dalyan gibi bi kız ne kötülüğünü gördünüz
Dalyan gibi işte sıska, uzun, donuk, soğuk nevale bir şey.
Sıskalar sinsi olur derler@xBUGRAx
Ohh, çatlayınBüşra Develi daha 25 yaşında, Fatih'te Kenan'la, Hadi Be Oğlum filminde Kıvanç'la partner oldu. Allah, yürü ya kulum demiş kıza
Hahaha ama seksapalitesi yüksek
Bu diziden sonra sektörü saldımHahaha ama seksapalitesi yüksekBoşuna tutulmuyor bu kız, var bi cevher
@Maskeli Fedai de bayılırdı Tatlı Küçük Yalancılar'da, 13 bölümde yayından kaldırdı diziyi uğursuz melun
Bu diziden sonra sektörü saldımBenim gibi bir kaliteli dizi izleyicisini kaybettiler
Kadro çok kötüydü ama 1 bölümden kaçmıştım 😕😕😕 @xemrexxxHahaha ama seksapalitesi yüksekBoşuna tutulmuyor bu kız, var bi cevher
@Maskeli Fedai de bayılırdı Tatlı Küçük Yalancılar'da, 13 bölümde yayından kaldırdı diziyi uğursuz melun
Bu diziden sonra sektörü saldımBenim gibi bir kaliteli dizi izleyicisini kaybettiler
İyi ki kaçmısım1.bölümden kaçtıysan şu efsane sahneyi izleyememişsin demektir İzlemeyen çok şey kaybeder
Bu sanatsal sahneyi yazan, yöneten ve oynayan arkadaşlara teşekkür ediyoruz1.bölümden kaçtıysan şu efsane sahneyi izleyememişsin demektir İzlemeyen çok şey kaybeder
Şükrü ve Bensu çok güzel oynamışlar, ikisini de tebrik ediyoruz.Bu sanatsal sahneyi yazan, yöneten ve oynayan arkadaşlara teşekkür ediyoruz
Yine soğutucaksın adamdan beniŞükrü ve Bensu çok güzel oynamışlar, ikisini de tebrik ediyoruz.
Geçmişe bir sünger çekmek gerekir bazenYine soğutucaksın adamdan beni@Maskeli Fedai @xemrexxx
Nefeste Beyaz saçlardan ısındım sanırım evet hem eski halinede bir sayfa çekmiş olduk temiz
cicili bicili rüyalarGeçmişe bir sünger çekmek gerekir bazen
Canım iyi geceler sana, yatayım ben artık.
Gel de bunu millete anlat,ne buluyorlarsa
Onu bende bilmiyorum cnm ama senin sevmemen iyiGel de bunu millete anlat,ne buluyorlarsa
Parlağı kapmış nesini sevecemOnu bende bilmiyorum cnm ama senin sevmemen iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?