@mrt-06 @Aserat @xemrexxx @Forumdash @Dosi @vadikızı @cookies @Harunnn60 @Ahmed @S.G.A.T. @DarkLegenD @ozmoturk @gözlemci @denizz19 @xBUGRAx @Bully @dizi kolik @ozgur2113 @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane
Ecünnü yeniden kazandı,biz kaybettik![]()
@mrt-06 @Aserat @xemrexxx @Forumdash @Dosi @vadikızı @cookies @Harunnn60 @Ahmed @S.G.A.T. @DarkLegenD @ozmoturk @gözlemci @denizz19 @xBUGRAx @Bully @dizi kolik @ozgur2113 @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane
Ecünnü yeniden kazandı,biz kaybettik![]()
Lan dalyan gibi bi kız ne kötülüğünü gördünüz![]()
Dalyan gibi işte sıska, uzun, donuk, soğuk nevale bir şey.![]()
Sıskalar sinsi olur derler@xBUGRAx
Ohh, çatlayınBüşra Develi daha 25 yaşında, Fatih'te Kenan'la, Hadi Be Oğlum filminde Kıvanç'la partner oldu. Allah, yürü ya kulum demiş kıza
![]()
Hahaha ama seksapalitesi yüksek
Bu diziden sonra sektörü saldımHahaha ama seksapalitesi yüksekBoşuna tutulmuyor bu kız, var bi cevher
@Maskeli Fedai de bayılırdı Tatlı Küçük Yalancılar'da, 13 bölümde yayından kaldırdı diziyi uğursuz melun![]()
Bu diziden sonra sektörü saldımBenim gibi bir kaliteli dizi izleyicisini kaybettiler
![]()
Kadro çok kötüydü ama 1 bölümden kaçmıştım 😕😕😕 @xemrexxxHahaha ama seksapalitesi yüksekBoşuna tutulmuyor bu kız, var bi cevher
@Maskeli Fedai de bayılırdı Tatlı Küçük Yalancılar'da, 13 bölümde yayından kaldırdı diziyi uğursuz melun![]()
Bu diziden sonra sektörü saldımBenim gibi bir kaliteli dizi izleyicisini kaybettiler
![]()
İyi ki kaçmısım1.bölümden kaçtıysan şu efsane sahneyi izleyememişsin demektirİzlemeyen çok şey kaybeder
![]()
Bu sanatsal sahneyi yazan, yöneten ve oynayan arkadaşlara teşekkür ediyoruz1.bölümden kaçtıysan şu efsane sahneyi izleyememişsin demektirİzlemeyen çok şey kaybeder
![]()
Şükrü ve Bensu çok güzel oynamışlar, ikisini de tebrik ediyoruz.Bu sanatsal sahneyi yazan, yöneten ve oynayan arkadaşlara teşekkür ediyoruz![]()
Yine soğutucaksın adamdan beniŞükrü ve Bensu çok güzel oynamışlar, ikisini de tebrik ediyoruz.![]()
Geçmişe bir sünger çekmek gerekir bazenYine soğutucaksın adamdan beni![]()
![]()
@Maskeli Fedai @xemrexxx
Nefeste Beyaz saçlardan ısındım sanırım evet hem eski halinede bir sayfa çekmiş olduk temiz![]()
![]()
![]()
cicili bicili rüyalarGeçmişe bir sünger çekmek gerekir bazen
Canım iyi geceler sana, yatayım ben artık.![]()
Gel de bunu millete anlat,ne buluyorlarsa
Onu bende bilmiyorum cnm ama senin sevmemen iyiGel de bunu millete anlat,ne buluyorlarsa![]()
Parlağı kapmış nesini sevecemOnu bende bilmiyorum cnm ama senin sevmemen iyi![]()
![]()
![]()