Maskeli Fedai
Favori Üye
Abi yine ince vurmuş @Tolstoyevski @DarkLegenDElizabeth den sonra Sofia terfi etmişdi aslında 😁😁😁😁 @DarkLegenD 😁😂
Abi yine ince vurmuş @Tolstoyevski @DarkLegenDElizabeth den sonra Sofia terfi etmişdi aslında 😁😁😁😁 @DarkLegenD 😁😂
Elizabeth den sonra Sofia terfi etmişdi aslında 😁😁😁😁 @DarkLegenD 😁😂
Gerizekalıyım galiba, anlamadım...Abi yine ince vurmuş @Tolstoyevski @DarkLegenD
Sınava girmiştim mart ayında birisi temaslıydı hoca dahil herkes karantinaya alınmıştıAnsızın bütün sınıf karantinaya alınır
Önden hazır olman iyi olmuş. Umarım sıkıntısız geçer.Bugün açılanmış, %60 yüz yüze %40 uzaktan eğitim olacak gibi ama ağırlıklı olarak yüz yüze ve sınavlar da okulda olacakmış :S Sınavları uzaktan yapsalar iyiydi aslında ama neyse, en azından çok şükür açılıyor kampüsler, bütün üni hayatımız evde geçmeyecek
Yalnız Allahtan 2. dozu da olup kurtulmuşum yoksa sürekli Pcr testi filan baya bir iş açacaklarmış ve aşı olmayan, test olmayanları okula almayacaklar gibi
Ekli dosyayı görüntüle 108230
Ekli dosyayı görüntüle 108233
Ekli dosyayı görüntüle 108232
@bazinga @The_Erinch @mrt-06 @pompy
Bizimki daha senato kararını duyaracaklarını açıkladı.Bugün açılanmış, %60 yüz yüze %40 uzaktan eğitim olacak gibi ama ağırlıklı olarak yüz yüze ve sınavlar da okulda olacakmış :S Sınavları uzaktan yapsalar iyiydi aslında ama neyse, en azından çok şükür açılıyor kampüsler, bütün üni hayatımız evde geçmeyecek
Yalnız Allahtan 2. dozu da olup kurtulmuşum yoksa sürekli Pcr testi filan baya bir iş açacaklarmış ve aşı olmayan, test olmayanları okula almayacaklar gibi
Ekli dosyayı görüntüle 108230
Ekli dosyayı görüntüle 108233
Ekli dosyayı görüntüle 108232
@bazinga @The_Erinch @mrt-06 @pompy
Zaten amaç evler tutulsun,yurtlar dolsun paralar alınsın 1 ay içinde kapanır ünilerSınava girmiştim mart ayında birisi temaslıydı hoca dahil herkes karantinaya alınmıştı
Aynen geri kapanır hepsiZaten amaç evler tutulsun,yurtlar dolsun paralar alınsın 1 ay içinde kapanır üniler