Fark etmez sınıflarda 300 kişi falan var biri korona olsa hepsi karantinaAşı olmayanlar alınmayacak @cookies
Benim Ankara'ya geçme durumum var@Tolstoyevski @xdragxx sizin okullar ne durumda?
Daha açıklanmadı malum bizimkiler geçen çıtlatmıştım bizimkisi hibrite daha yakın olur gibi başlangıçta ama daha sonra vakalara göre tamamen online'a dönebilir...@Tolstoyevski @xdragxx sizin okullar ne durumda?
Bizim ünide tıp ve diş hekimliği yüz yüze dersler oluyordu geçen sene, sizde neden yapmadılar ki.Bizimki her türlü açılacaktı. Diğerleri adına sevindim çok verimsiz bir dönemdi çoğu kişi için...
Bizde de vardı ama sadece 4, 5 ve 6. sınıftakiler içindi. Uygulama ağırlıklı olduğu için. Büyük ihtimalle sizde de öyledirBizim ünide tıp ve diş hekimliği yüz yüze dersler oluyordu geçen sene, sizde neden yapmadılar ki.
Bilmiyorum bahsettiğim şahıs 3'e gidiyordu..Bizde de vardı ama sadece 4, 5 ve 6. sınıftakiler içindi. Uygulamalı ağırlıklı olduğu için. Büyük ihtimalle sizde de öyledir
Etrafımda başka üniversite okuyup yüz yüze gören yoktu hiç şaşırdım.Bilmiyorum bahsettiğim şahıs 3'e gidiyordu..
Gidip amfinin taşlarını tek tek öpeceğim, çok özledim.
Bugün açılanmış, %60 yüz yüze %40 uzaktan eğitim olacak gibi ama ağırlıklı olarak yüz yüze ve sınavlar da okulda olacakmış :S@Tolstoyevski @xdragxx sizin okullar ne durumda?
2019 da mezun oldum 25 şubat 2019 daBugün açılanmış, %60 yüz yüze %40 uzaktan eğitim olacak gibi ama ağırlıklı olarak yüz yüze ve sınavlar da okulda olacakmış :SSınavları uzaktan yapsalar iyiydi aslında ama neyse, en azından çok şükür açılıyor kampüsler, bütün üni hayatımız evde geçmeyecek
Yalnız Allahtan 2. dozu da olup kurtulmuşum yoksa sürekli Pcr testi filan baya bir iş açacaklarmış ve aşı olmayan, test olmayanları okula almayacaklar gibi
Ekli dosyayı görüntüle 108230
Ekli dosyayı görüntüle 108233
Ekli dosyayı görüntüle 108232
@bazinga @The_Erinch @mrt-06 @pompy
Birnevi üstü kapalı zorlama, zorunlu test.. 3 günde 1 beyinciğine kadarr sokmalarını istemiyorsan aşını ol kurtul.Bugün açılanmış, %60 yüz yüze %40 uzaktan eğitim olacak gibi ama ağırlıklı olarak yüz yüze ve sınavlar da okulda olacakmış :SSınavları uzaktan yapsalar iyiydi aslında ama neyse, en azından çok şükür açılıyor kampüsler, bütün üni hayatımız evde geçmeyecek
Yalnız Allahtan 2. dozu da olup kurtulmuşum yoksa sürekli Pcr testi filan baya bir iş açacaklarmış ve aşı olmayan, test olmayanları okula almayacaklar gibi
2 yıldır kampüs görmeyen Tols tehlikelilliği.. @DarkLegenDBugün açılanmış, %60 yüz yüze %40 uzaktan eğitim olacak gibi ama ağırlıklı olarak yüz yüze ve sınavlar da okulda olacakmış :SSınavları uzaktan yapsalar iyiydi aslında ama neyse, en azından çok şükür açılıyor kampüsler, bütün üni hayatımız evde geçmeyecek
2019 da mezun olup yırttım İrlandaya gittim İngilizce öğrenmeye2 yıldır kampüs görmeyen Tols tehlikelilliği.. @DarkLegenD
Elizabeth den sonra Sofia terfi etmişdi aslında 😁😁😁😁 @DarkLegenD 😁😂2 yıldır kampüs görmeyen Tols tehlikelilliği.. @DarkLegenD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?