Yeme-İçme Ülker Laviva

Aşmış çikolata. Sürekli çikolata reyonlarına bakıyorum farklı bir şey alayım diye ve 5 tane laviva alıp kaçıyorum.
Hakkını vermek lazım rastlarsam bitter dido da alıyorum aynı şekilde.

Reactions: Tolstoyevski

İlk defa bir konuda sana katılıyorum tarihe not düşelim Eyüpcüm
çikolotalı gofreti seviyorum diğerlerinden bende tat alamıyorum bunu tatmadım bilmiyorum ama gofreti güzel

bu üçüne takılıyorum bende her markete gittiğimde alıyorum valla 😍

Reactions: blacklion
İlk zamanlarda dolgusu gerçekten iyiydi ama şimdi Ülker Çikolatalı Gofret'in kalitesine yaklaşamıyor

İçinde bir kro yoksa zor seversin gibi, Babil'de de deyzem gızı Gendal var belki ondan ilgini çekmiştir.
Şimdi anladım niye sevdiğini diziyi.

Sohbeti bölen kıl adam gibi olmuş olmayayım her ne kadar şu an olmuş olsam da fakat sözlük bölümüyle ve başlıkta bahsedilen ürünle herhangi bir ilgi ve alakası olmadığını düşünüyorum bu konuların.

İçinde bir kro yoksa zor seversin gibi, Babil'de de deyzem gızı Gendal var belki ondan ilgini çekmiştir.
Şimdi anladım niye sevdiğini diziyi.

yoo hayır sen benim zevkimi iyice yanlış anlamışsın bir kere orda halit ergenç aslı enver birce akalay ozan güven nur fettahoğlu var onların fanıyım mesut akustayıda severimde en başta onlar için izliyorum

Yeterli bence başka zaman artık.

Ne diyorduk, laviva bir zamanlar favori çikolatalarımdan biriydi ama artık değil maalesef. Eti Karam Gurmeyi bu ara severek tüketiyorum.
@Tolstoyevski

okiii ay senle sohbet etmesi güzel muhafelet olman dışında ay bende çok seviyorum eti karam market alacam da gidemedim