içerde tuttu çukuru yaptılar, çukur tuttu birde içerde çukur remiks yapalım dediler heralde.
Mahalle hikayesi deyince çukur Kartal ile irfan'ın hikayesi deyince içerde benzetmesi gibi geldi bana 😂Allahım bu kadın niye böyle yaa yine tüm diziyi anlatmış yaa 😡
------
Çukurla alakası yok bence
Mahalle hikayesi deyince çukur Kartal ile irfan'ın hikayesi deyince içerde benzetmesi gibi geldi bana 😂
O zaman içerde+çukur+şahsiyet remix 😂😂Evet ama burda sanırım yanlış anlamadıysam seri katilin hikayesi ile başlıyor ben pek benzetemedim ya
O zaman içerde+çukur+şahsiyet remix 😂😂
Ay sanki Ay Yapım bu görevi ona kendisi vermemiş de kadın şirkettekilerin kafasına silah dayayıp zorla kendini kabul ettirmiş gibi konuşuyorsun kendileri kaşınıyor işte.Bu kadın kafayı yemiş. Kimse de bir şey yapmıyor at koşturuyor istediği gibi.
Kadın resmen ilk bölümü anlatmış alooooo günaydınAy sanki Ay Yapım bu görevi ona kendisi vermemiş de kadın şirkettekilerin kafasına silah dayayıp zorla kendini kabul ettirmiş gibi konuşuyorsun kendileri kaşınıyor işte.
Ay ben yanlış anlayıp Damla Serim'den bahsediyorsun sandım pardon.Kadın resmen ilk bölümü anlatmış alooooo günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?